İsmail sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 13:31

Trabzon Forum Deichmann'dan aldığım ayakkabının tabanında çökme oldu. Ürünün incelemeye alınması gerektiğini söylediler. Ürünü alıp inceledikten sonra kullanıcı kaynaklı olduğunu belirttiler. Halbuki ayakkabıyı ancak iki ay kullandım ve kullanıcı hatamın ne olduğu hakkında bana bilgi veremediler. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne, CİMER'e ve Almanya Deichmann merkezine şikayetlerimi bildireceğim. Avukatımla hukuki yolları kullanarak sonuna kadar mücadele edeceğim.

04 Mayıs 2024 21:57

Defolu ayakkabı ürün iade edilmiyor. Trabzon Forum Deichmann'dan aldığım ayakkabının tabanında çökme oldu. Ürünün incelemeye alınması gerektiğini söylediler. Ürünü alıp inceledikten sonra kullanıcı kaynaklı olduğunu belirttiler. Halbuki ayakkabıyı ancak iki ay kullandım ve kullanıcı hatamın ne olduğu hakkında bana bilgi veremediler. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne, CİMER'e ve Almanya Deichmann merkezine şikayetlerimi bildireceğim. Ürün üretiminden değil ne demek, ürün kalitesiz ve iki ayakkabının tabanı da çökmüştür, garanti kapsamında değil mi? Bakın sizi daha Almanya Lara kadar şikayet ettim, sırada Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER var adım adım, benim ve buradaki tüm mağdur insanların, hakkını hukuki yollardan alacağım, Şikayete binaen ne çabuk ürünü değerlendirdiniz, inandırıcı değilsiniz. Ben ürünü 1 ay önce verdim, Trabzon Forum dakiler bana ürünün İstanbul a gidip orada değerlendirileceğini söylediler, ve 1 ay sonra bana geri dönüş yapıldı. Ben Şikayetvar'a yazınca, siz nasıl oluyor da aynı günde, aynı günde mi İstanbul a gönderdiniz de, hemen inceleyip üretiminde hata yok diyorsunuz, hata yoksa ürünün tabanı neden çöktü? Demek ki, kötü malzeme kullanılmış ise ki öyle, o zaman garanti kapsamında iade almanız gerekiyor.

1714848926662.diechmann-sikayet5.jpg
04 Mayıs 2024 21:53

deichmann-defolu-urun-iade-etmiyor-4.jpg
04 Mayıs 2024 14:03 (Şikayetten 32 dakika sonra)
04 Mayıs 2024 15:05
Deichmann Defolu Ürün İade Etmiyor

Ürün üretiminden değil ne demek, ürün kalitesiz ve iki ayakkabının tabanı da çökmüştür, garanti kapsamında değil mi? Bakın sizi daha Almanya Lara kadar şikayet ettim, sırada Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER var adım adım, benim ve buradaki tüm mağdur insanların, hakkını hukuki yollardan alacağım, en kötü Mahkemede hesaplaşacağız.

04 Mayıs 2024 17:54

Neden ürüne yeniden inceleme yapmıyorsunuz?

04 Mayıs 2024 21:09
deichmann-defolu-urun-iade-etmiyor-3.jpg

Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 23:28
İsa sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 18:32
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Ayakkabı Tabanı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Gülay sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2025 19:24
Deichmann'dan Alınan Nike Ayakkabının Taban Çökmesi Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Deichmann'dan Alınan Nike Ayakkabının Taban Çökmesi Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Kader sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2023 14:59
"Çok teşekkür ediyorum. Müşteri temsilcimiz çok güzel iletişime geçti."