Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Deha Koleji'nde Yaşadığımız Sorunlar

19 Haziran 2023 13:02

Erken kayıt döneminde küçük Çamlıca'da bulunan Deha Koleji'ne oğluma kayıt ettirdim. Daha sonra bizi Rehberlik için çağıracaklarını belirttiler. Ödemesini hemen aldılar. Rehberlik için bizi çağırdıklarında oğlum çekingen ve utangaç olduğu için odaya girmek istemedi daha sonra bize size daha sonra değerlendirip dönüş yapacağız deyip yolladılar. Aradan bir saat geçmesine rağmen okul müdürü beni arayıp sınıfın dinamiğini ini değiştireceğini düşünüp oğlumun kayıt iptalini gerçekleştirdiğini haber verdi. Erken kayıt yaptırmama rağmen kayıt iptali gerçekleştirdi. Neye göre kaydımızı iptal edildi bilmiyorum. Çocuk utangaç olabilir. Odaya girmek istemeyebilir zaten Okula girer girmez direkt çocuğun elimden tutup odaya girmek istedi. Rehberlik öğretmeni çocuk doğal olarak utandı ve çekindi girmek istemedi hayatımda bu kadar şaşırmamıştım ve bu kadar üzülmemiştim hem çocuğumu Hem bize mağdur ettiler. Erken kayıt yaptırmamıza rağmen şimdi Erken kayıt dönemini kaçırdığımız için başka okullara Erken kayıt döneminden faydalanamıyoruz hayatımda gördüğüm böyle Okul görmedim. Hiçbir şekilde Çocuğun psikolojik sağlığını düşünmüyorlar asla kayıt yaptırmayın

Betül sonuçtan hiç memnun değil

3 Adım Koleji Erken Kayıt Ücretimizin İadesi

22 Haziran 2023 17:46
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Gymba Arena Oğlumu Dersten Kovdular

20 Ağustos 2024 12:44