Songül sonuçtan hiç memnun değil

Defne Halı&Koltuk Yıkama ( Esenyurt) Esenyurt Bölgesinde Koltuk Yıkama Hizmeti Hakkında Değerlendirme

01 Şubat 2024 10:44

Koltuk ve halılarımı yıkama için verdim. Halılarda sorun yok. Ancak koltukları yüzeysel yıkadılar ve kumaş olan her yeri yıkanması gerekirken sadece koltuğun sırt ve oturduğumuz alanları yıkamışlar. Neden her yeri yıkanmadı diye konuştuğumuzda başında kimse yok muydu şeklinde cevap verdiler. Pardon başında kimse olmayınca yıkanmayacak mı? Bunu telafi etmek yerine karşımızdaki kişi bizimle tartışmaya giriyor.
Bir daha kesinlikle halı koltuk vermeyeceğim bir yer.

14 Şubat 2024 17:27 (Şikayetten 13 gün sonra)

El insaf ya hem parayı eksik ödemek için bahane üretin ve akabinin de servise parayı hesaba atacağım deyip gönderin ödemeyi eksik yapın bir de haklıymış gibi buraya yorum yapın ne kolay değil mi hem hak yiyip hem de buraya kötü yorum yapıyorsunuz

Gökhan

Sizin koltuğun görseli tek bir hata gösterin bu koltuk için

Tc Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt Halı Yıkama Kayıp Halı Ve İlgisiz Hizmet Sorunu

21 Ekim 2024 14:20
Funda sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 14:01
Baturoğlu Halı Yıkama (Ümraniye) Lekeli Halılar Geri Geldi