İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Defile Abiye (Antep) Kusurlu Ürün Sahibinin Kusurlu Davranışı Müşteriyi Mağdur Etmesi!

09 Temmuz 2024 09:05

7 Temmuz pazar günü 15:00 de aldığım abiye kusurlu çıktı. Üzerindeki işlemeler yapıştırma. Yapışkan ile yapıştırılmış eve geldiğimde poşetinden çıkardığımda elbise yapışmış vaziyetteydi zar zor açtım yapışkanlar tırnaklarıma yapışıyordu 8 Temmuz pazartesi yani bugün sabah 10 da mağaza açıldığında bundan dolayı iade talep ettim iade de almıyorum değişimde yapmıyorum ürünü bu şekilde kullanmayacağımı söylememe rağmen ısrar ettim dalga geçer gibi akşam 5 de gel değiştireyim dedi giyebileceğim bir ürün olmadığından iade talep ettim iade yok deyip ben ; paramın 1000 TL sini al geriye kalan 3500 ü ver o zaman dedim kabul etti ve haksız olmasına rağmen o 1000 TL mi eksik vererek 3500 verdi. Üstelik bana benim paramı benden istiyorsun diyerek kaba davranış sergiledi. Kusurlu ürünü satıp benim paramı vermeyen satıcı ve aynı zamanda mağazanın sahibi. Ürün alınacak bir mağaza değil satarken göz boyayıp kusurlu olduğunda asla ilgilenmeyen mağaza sahibi. Üstelik ücreti karttan çekti ve hala açık provizyon da istese karttan iade yapabilirdi ısrarla benden para aldı.

13 Ağustos 2023 10:43
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Arma Giyim (Aydın) Tarafından Mağdur Edildim!

15 Eylül 2024 11:13
Fazilet sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Sosyal Medya Fotoğraf Paylaşımı Ve Fiyat Belirsizliği

19 Aralık 2023 08:53