Duygu sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:14

Dedeman Kemer Resort otele ilk ve son gelişimiz! Adına aldanarak toplam 6 gece 7 günümüz çöp oldu. Sadece lobi de klima çalışıyor. Odaların bulunduğu katlarda çalışmıyor. Lobi ve restoran tuvaletleri her zaman bir gider kokusuna sahipti! Sabah, öğle ve akşam yemeklerinde upuzun kuyrukları bekledik. Bildiğiniz can pazarı gibiydi, masa kapmaca oynadık. Şaka gibi! Havuz yağ içindeydi ve çöpler vardı. Sözde bir bayan müdüre şikayetimizi ilettik, çok dikkate almadı. Bütün tatilimizi denizde sadece hamburger yiyerek geçirmek zorunda kaldık. İçeceklerin hepsi asitsiz. Tabaklar pislik içinde ve odalardaki banyolar sürekli tıkanıyordu, teknik servis gelip suyu akıtıyordu. Pasta saatinde bir beyefendi pastayı elleriyle alarak aldı ve personel 'o bizim şefimiz' dedi. Şef olunca sanırım elleriyle her şeyi almak serbest oluyor. Izgara bölümündeki tabaklar kirliydi, söylediğimizde bulaşık makinesinin arızalı olduğunu söylediler ama müdür yaptırmıyormuş. Yemekleri lezzetsiz, içecekleri asitsiz. Saatte bir denize servis kaldırıyorlar, 10 dakika mesafedeki alana. Olur da plaja geç gidersen şezlong yok, biz loca tutmak zorunda kaldık. Kendi paramızla bir nebze rezil olduk. Dedeman otelin asla turizmle alakalı hizmetten haberdar olmayan bir işletme. Bize bunu pazarlayan Tatilbudur ekibi ile otel görüşmemizde 'evet biz de farkındayız, otelin bu şikayetlerini herkesten dinliyoruz' denildi! Madem böyle kalitesiz bir otel, neden insanları yanıltarak satış yapıldı? Biz yorumları dikkate almayarak gittik, pişman olduk. 4 kişiydik. Biz yandık.

profile profile profile

Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:15

24 Ağustos 2024 18:07
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 01:01
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 14:02

24 Ağustos 2024 17:31