Nur sonuçtan hiç memnun değil

Decoala Hatalı Ve Eksik Sipariş

Decoala Hatalı Ve Eksik Sipariş
15 Mart 2024 14:44

Deko Ala Ümraniye şubesinden 12 adet 240 cm lambri ve 5 adet pleksi almıştık. Lambri standart olarak 290 cm olduğu için orada kestirdik; ancak kesen kişi özen göstermemiş. Birkaçı yamuk kesilmiş, birkaçında ise kesim kaynaklı hatalar nedeniyle lambri zarar görmüş. Pendik'ten Ümraniye'ye gittiğimiz için tekrar gidip düzelttirmek zorunda kalmadık ve boyanacağı için büyük bir sorun olmayacağını düşündük. Satış danışmanına durumu belirttik ve o da bitirme profili vereceğini söyledi. Biz de lambriyi yapıştırdık. Aldığımız pleksiler ellerinde olmadığı için sipariş geçildi. Beş adet pleksinin az olduğunu ve 18 adet istediğimi, E*** Bey'in 'her zaman ulaşabilirsiniz' diyerek verdiği numarayı arayarak konuştuk. Ancak farklı bir kişiye siparişimizi geçtik. E*** Bey part-time çalışan biriymiş ve sürekli ofiste olmuyormuş. Yani ürünü her defasında aynı kişiyle görüşemiyorsunuz. Birkaç gün sonra aynı numaradan bilgi almak için mesaj attım ve o kişinin pleksi siparişini unuttuğunu, bu yüzden geç kaldığını ve siparişimin oluşmadığını öğrendim. O gün pleksi almaya giden eşim, pleksi siparişimin 70 cm olmasına rağmen eve geldiğinde 50 cm olduğunu fark etti. Yanlışlık olduğunu söylediler. Bu durumu da problem etmeyeceğimi, bu şekilde yapıştıracağımı belirttim çünkü eşim ve ben bu durumdan çok sıkılmıştık. 18 adet 240 cm pleksi söylememe rağmen, birkaç rulo halinde geldi ve bir rulodan üç adet 240 cm pleksi çıkmıyor; 2 adet 240 cm tam, biri ise yaklaşık 230 cm kalıyor. Bu durumda lambriye pleksi kısa kalmış oluyor. Üstelik beş adet eksik pleksi gönderilmiş. Hemen ertesi gün tekrar mesaj attım ve bu sefer telefon B**** Bey'in elindeydi. Cuma'ya kadar B**** Bey'in müdüre ve E*** Bey'e ileteceğini bekledim ama iletemedi ve dönüş olmadı. Daha sonra Esenyurt şubesi ile görüşeceğimi B**** Bey'e söyleyince 'o şekilde daha iyi olur' dedi. Esenyurt şubesinden bir kişiyle konuyu görüştüm ve 'gerekli kişilere ileteceğim' dedi. E*** beni aradı ve konuyu anlattım. Haklı olduğumu kabul ederek 'gelip alabilir misiniz?' diye sordu. Ben de kargolamalarını ve tekrar gelemeyeceğimi belirttim. Telefonu kapattık. Ne Esenyurt'taki kişi ne de B**** Bey müdüre durumu iletebildi. E*** Bey ile sadece konuyu konuştuk ve konu havada kaldı. Bazı pleksiler kısa, beş adet eksik ve bununla ilgili hala bir aksiyon alınmadı. Hatalarının farkında olmalarına rağmen yardımcı olmuyorlar. E*** Bey'i tekrar aradım ve ertesi gün haber beklediğini söyledi. Fotoğraflarla kusurları ve pleksi kısalığını görebilirsiniz.

Kusurlu Ürünler, Gecikmeli Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Galip
05 Ağustos 2025 23:17
kusurlu-urunler-gecikmeli-teslimat-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-8.jpg
kusurlu-urunler-gecikmeli-teslimat-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Deco Poli İşinin Arkasında Duran Bir Firma Değil!

19 Ekim 2023 11:50
Deco Poli İşinin Arkasında Duran Bir Firma Değil!

27 Ağustos 2023 22:03

25 Nisan 2025 15:21