08 Mayıs 2024 09:52

Yurt dışından orijinal getirdiklerini söyledikleri siteden Adidas samba sipariş verdim numarası büyük geldi ve kalem izleri vardı orijinal olmadığı belliydi para iadesi istedim bunun için ama bir gerekçe göstermeden para iadesi yapmadıklarını söylediler. Değişim için 200 TL isteyip IBAN gönderdiler parayı gönderdim. Değişim için ayakkabıyı kargoladım neredeyse 20 gün oldu ama ayakkabı elime ulaşmadı. Para iadesi yapılmasını istiyorum.

08 Mayıs 2024 10:52 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Mayıs 2024 11:04

İyi günler indirim döneminde olduğunuzu ben bilemem eğer yetişemiyorsanız bu müşterinin problemi değil sizin probleminiz kargo çıktığına veya ulaştığına dair bana herhangi bir bilgi gelmedi gelseydi eğer buraya yazmadım zaten lütfen ayakkabılarıda ithal orijinal ürün diye pazarlamayın bugün ayakkabı elime ulaşmazsa para iadesi istiyorum

08 Mayıs 2024 11:09

Herhangi yetişemediğimiz bir durum yok değişim istediniz anlaşma kodu gönderdim ürün bana ulaşınca size aynı gün yeni kargo çıkışı yaptım teslim almadınız ayakkabı bana geri döndü tekrar çıkardım tekrar almadınız dün bir kez daha çıkardım kusura bakmayın ama burada hatalı sizsiniz

08 Mayıs 2024 11:14

Siz kargoladım diyorsunuz ama bana herhangi bir bilgi gelmedi bu yüzden kargodan haberim yok ayrıca kargo ile ilgili bir bilgi gelmiş olsa ben neden buraya yazayım.

09 Aralık 2024 20:40
B&G Sportive Mağduriyetim Giderilsin