Tehlikeli Kombi Deneyimi Ve Daikin'in İhmali

Tehlikeli Kombi Deneyimi Ve Daikin'in İhmali
24 Aralık 2024 10:396.528

Bundan yaklaşık 4 yıl kadar evvel bir Daikin kombi satın aldım. 2 yıl boyunca her kış verdiği arızalar nedeniyle (randevu-tespit-parça sipariş ve tedariği-parça montajı derken servis süreleri 1-1.5 ay sürüyor) her kış 2 arıza ile kışları bitirerek cihazımı hiç kullanamadım. Ardından cihazın ayıplı olduğunu idrak edebildiler, değişimi yapıldı ve bir üst modeli olduğunu söyledikleri VZ Premix modelinin montajını sağladılar. Bu kombimi de sadece 2023 kışında kullanabildim. Bu sene E 11 64 arızası ile yine arıza verdi. 1 aydan fazla süren servis süreci ile Akel Klima-Mersin dün değişmesi gereken parçaları taktı ve gece kombim patladı, ön kapağı vidalarından uçtu, tüm kapalı balkona gaz dolmuştu. Hemen cihazı ve vanayı kapattım. Bu durum gece biz uyurken de olabilirdi ve hemen bitişiğimdeki balkondaki komşum orada sürekli sigara içiyor, varın olası senaryoyu tahmin edin. Daikin markası inanılmaz kalitesiz ürünler satmakla birlikte insanların canıyla oynuyor. Bugün hem Tüketici Mahkemesi'ne hem de şahsi avukatıma başvuracağım. Gerekli hukuki işlemler adına çünkü burada ihmal doğrultusunda benim ve ailemin canına kast edilmiştir. Bu şikayeti de buraya sorunumun çözülmesi adına değil, insanların Daikin'in nasıl bir marka olduğunu görebilmeleri ve insanları nasıl mağdur ettiklerini okumaları adına yazıyorum.

1 Destek
24 Aralık 2024 11:09 (Şikayetten 30 dakika sonra)

11 Mart 2025 08:42

Yaşanan böylesine ciddi bir tehlike ardından tutumunuz sanki kombinin vidası gevşemiş de problem yokmuş gibiydi. Tek söyleyebileceğim hayatımda kalitesiz tek kullandığım marka ve ürün olduğunuzdur. 5 seneye yakındır sizle uğraşıyorum her ay farklı bir problem. Sağ tamir edilse solu bozuluyor ürünlerinizin. Ürünleriniz ayrı kalitesiz servis süreleriniz başka uzun.

Daikin Kombi İle Yaşadığım Sürekli Sorunlar Ve İlgisizlik

Erguvan
Erguvan
15 Ağustos 2024 03:542.829

Daikin kombiyi taktırdığım güne yazıklar olsun. Dört senedir şikayet ediyorum. Ne sorunum çözülüyor ne mağduriyetim gide...

1 Yorum

Daikin Sürekli Servis Gelmesine Rağmen Sorun Çözülemiyor!

Murat
Murat
15 Eylül 2023 11:081.960

"Ücretsiz bakım hediyesi için teşekkür ederiz."

Daikin Kombi V Servis Şikayeti

Kemal
Kemal
2 Aralık 2023 18:071.721

"Süreci takip eden hanfediye teşekkür ediyorum"

Daikin Kombi 24 Günde Arızalandı: Ürün Değişimi Talep Ediyorum

Kadir
Kadir
8 Ocak 2025 04:095.986

"Öncelikle Telefonla arayarak, Daikin adına puanlama talep eden ve maaşlarının buradaki puanlamadan etkilendiğini söyleyen değerli çalışanların, bu şekilde çalıştırılmasını kınıyor; bu platformdaki puanlamadan bile medet umarak, çalışanlarını cezalandıran Şirket Sahiplerine dönüp kendi karakterlerine bakıp öncelikle onu puanlamalarını tavsiye ediyor, işini yapmaya çalışan Leyla hanıma da (şimdilik) teşekkürler ediyorum."

2 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Daikin Kombi Pişmanlıktır, Ben Çok Pişmanım!

Daikin KombiPişmanlıktır, Ben Çok Pişmanım!

İbrahim

Ekrem
Daikin Kombi Arızası!

Daikin KombiArızası!

Elvan
2 Yıllık Daikin Kombi Yüksek Sesli Çalışıyor!

2 Yıllık DaikinKombi Yüksek Sesli Çalışıyor!

Hakan
Daikin Kombi Arızası Yine

Daikin KombiArızası Yine

Serkan

Öne ÇıkanKonular

Premix VZ 23 kW (D2CPX023) Logo
Daikin
Premix VZ 23 kW (D2CPX023)
Detaylı İncele

Daikin Kategorileri