İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Isı Pompası Kurulumunda Eksiklikler Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

27 Kasım 2024 18:21

16.07.2024 aldığımız ısı pompası 20.09.2024 tarihinde montajı yapılabildi. Yeni aldığımız bu ürünün içinden kumandası çıkmadı. Müşteri hizmetleri dahil olmak üzere birçok görüşmenin sonucunda31.10.2024 tarihinde kumanda ancak elimize geçti. Montaja gelen ekip ısı pompasının paketin içinde su saati (su debisini ölçen alet) olmadığı söylendi. Ürünü satan firma temin edeceğini söyledi. Bu arada cihazı kullanabileceğimizi söylemesine rağmen montajı yapan ekip kullanmamızın sakıncalı olduğunu söyledi. 26.11.2024 su saati takıldı. Biz ancak ürünü 27 kasımda kendi çabalarımızla kullana bildik. Ancak kumanda istenilen ısıda sabit kalıyor. Bu nedenle servisi aynı gün 3 defa aradım dönüş sağlayacağız deyip bizi oyalıyorlar. Bu arada gelen montaj ekibi ısı pompası hakkında fazla bilgisi olduğunu sanmıyorum. Telefonla bir yerleri arayarak işi çözmeye çalışıyorlar. Daikin gibi bir markaya bunları yakıştıramıyorum. İlginize saygılarımla
ihsan O****
0535*****27

28 Kasım 2024 08:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

28 Kasım 2024 09:25

Sabah merkezden arayıp servisi yönlendireceklerini söylediler. Bunu da bir iyi bir gelişme olarak görüp servisinin aramasını bekliyorum. Bu kadar kısa sürede dönüş sağladığınız için teşekkürler

29 Kasım 2024 11:48

Maalesef aradan 24 saat geçmesine rağmen servis aramadı. Daikin samimiyetini güvenmiyorum. Bulaştığım güne lanet olsun

04 Aralık 2024 09:17

Bugün tam 1 hafta oldu servisten bir haber yok. Müşteri temsilcisi her gün servisi yönlendiriyor ama servise sözünü geçiremiyor anladığım kadarıyla. Daikin gibi bir marka bu durum karşısında aciz kalıyor. Bu firmaya ne kadar güvenebiliriz merak ediyorum. Bize tek yol kalıyor ya ürünü iade etmek için yasal yollara başvuracağım ya da yerel basın önünde ürünü ateşe vereceğim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 17:45

İpek
31 Ağustos 2023 13:18
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Altherma Isı Pompasında Sürekli Su Akıtma Sorunu Ve İlgisiz Servis

Reyhan
14 Temmuz 2025 12:40
Daikin Altherma Isı Pompasında Sürekli Su Akıtma Sorunu Ve İlgisiz Servis
Tuva sonuçtan hiç memnun değil

Isı Pompası Satışında Eksik Bilgilendirme Ve Eşitsiz Uygulama Nedeniyle Mağduriyet

01 Ekim 2025 16:02

Daikin Kategorileri