Tuğçe sonuçtan memnun

Daikin Isı Pompası Ve Yetersiz Servis Hizmeti Sorunu

18 Kasım 2024 15:36
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumuz bayağı gecikmeli olsa da çözüldü. Teşekkür ederiz umarız bir dahaki problemde böyle gecikme olmadan halledilir”

Manisa ili Yunusemre ilçesi Büyüksümbüller Mahallesi'nde yaşıyoruz. Daikin Altherma ısı pompasını bu yaz taktırdık. Isınma için çalıştırdık ancak cihaz sürekli 7h 01, 7h 05 ve 7h 06 problemleri veriyor. Bunun dışında cihazın dış ünitesi aşırı derecede su akıtıyor. Etrafı göl oluyor. Müşteri hizmetlerini aradık. Manisa'da yalnızca bir tane servisin ısı pompasına baktığını söylediler. Numarasını verdiler. Servis asla açmıyor ve geri dönmüyor. 10 günü geçti. Cihaz sürekli kapanıyor. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor. Servis dönüş yapar diyor. Arayan soran yok. Başka bir servis yönlendirin diyoruz, onu da yapmıyorlar. 5 yaşında çocuğumuz var, ev soğuk. Daikin markasına güvenerek servis ağı iyidir diye dünyanın parasını verdik. Bu cihazı aldık. Paramızla yaşadığımız sorunların haddi hesabı yok. Problemimiz çözülmüyor. Daikin ilgilenmiyor.

18 Kasım 2024 15:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Kasım 2024 00:10

Şikayetim üzerine 18 Kasım pazartesi arandım firma tarafından. Manisa'daki yetkili servisin 18 19 kasımda geleceğine dair sisteme not düştüğünü acilen aksiyon alacaklarını belirttiler. Ancak yine ne gelen var ne arayan. Daikin herhalde bu kış günü 5 yaşımdaki çocukla soğuktan donmamızı istiyor. Yazıklar olsun aldığınız paraya. 8 bin euro ya satılan cihaz için servis gelmiyor. 15 gün oldu. Psikolojimiz bozuldu. Akan suyu mu silelim devamlı arızaya geçen cihazı mı kontrol edelim. Acilen cihazın alınmasını ve para iadesini talep ediyorum. Daikin = en büyük pişmanlık, rezil olmak

28 Kasım 2024 17:09

İpek
31 Ağustos 2023 13:18
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Isı Pompası Kurulumunda Eksiklikler Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

İhsan
27 Kasım 2024 18:21
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Altherma Isı Pompasında Sürekli Su Akıtma Sorunu Ve İlgisiz Servis

Reyhan
14 Temmuz 2025 12:40
Daikin Altherma Isı Pompasında Sürekli Su Akıtma Sorunu Ve İlgisiz Servis
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 17:45

Daikin Isı Pompası Debi Problemi