Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira Klima: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

19 Eylül 2024 17:41

2024 yılı yazının sıcağında Dünyanın en büyük firmalarından bir tanesi olarak düşündüğümüz Daikin markasının Sensira model 22btu luk klimasını aldım. Nereden başlasam bilemiyorum. Yazın sıcağında yeni doğmuş bebeğim pişik olmasın, hasta olmasın diyerek sürece en iyi markadan başladık ancak klimayı satın alma süreci sonrası ne yazık ki şikayetler başladı.

*Bayiden aldığım klimayı sonra takılacağı günün öncesi klima stoğumuzda yok denildi sonra birkaç görüşme sonrası klimanın varolduğu bilgisi verildi. *montaj için gelindi montaj yapıldıktan sonra elektrik bağlantılarının tarafımca yapılacağı bilgisi verildi (satın alma sürecinde bu bilgi paylaşılmadı) bu sebeple klimanın takılacağından dolayı eşim ve bebeğimiz eşimin annesinin evinde 2 gün konaklayacaklardı. Klima montajı için gelen servisin cumartesi günü sabah gelip akşam saatlerine kadar montaj yapıp sonrasında bu bilgiyi verince pazar günü elektrikçi bulmak mümkün değil. Pazartesi günü iş yerimden izin aldım ve bu işi yaptırdım. Konaklama süresi 4 güne çıktı
*Klima çalışmaya başladı ve inanılmaz bir koku (servisin verdiği bilgiye göre Daikin klimaların üretiminde tahrik borusu üfleme kısmının önünden geçiyormuş ve bu sebeple de nemden dolayı koku yapıyormuş)
*Klimalar derece artışı sebebi ile üzerlerinde bulunan termostat gereği oda sıcaklığına bağımlı olarak durur ancak bu marka ve model klima "derece üfleme seviyesini arttırdığınızda" dahi kapanıyor. Şaka gibi. Yeniden çalışması 15 dakika. Çalışıncaya kadar zaten oda tekrar ısınıyor ve tekrar koku, oda da kötü bir hava.
*Klimayı montajladıktan sonra içerisinden bir ses. Bu sesin videosunu servis ile paylaştık. Servis parçaların birbirine değmesinden dolayı yapıyordur konuyu Daikin ile görüştük satış yetkilisi kişi yöneticileri ile görüşüp geri dönüş yapacakmış. Bu mudur müşteri memnuniyeti. Parça değişimi yapalım diye geri dönüş yaptılar. Henüz 2 ay bile kullanmamış olduğum ve ayıplı ürün olarak geçen bu ürünün iadesini istiyorum. Bu tarz yaklaşım sergileyen bir firmanın ürününü asla kullanmak istemiyorum. Ayıplı mal iade süresi 2 yıldır. Bu ürününüzü gelin geri alın. Aksi durumda tüm yasal haklarımı kullanacağım

profile profile profile
20 Eylül 2024 09:00 (Şikayetten 15 saat sonra)

24 Ekim 2024 09:55

Değerli tüketiciler Daikin firmasından 01.10.2024 tarihinde geri dönüş yapılacak diye mesaj geldi ancak yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen geri dönüş alamadım.

Sakine
Sakine

Aynı durum bende de vardı, en sonunda Daikin yeni klima ile değişim yaptı, fakat yeni takılan klimada aynı 😔

Mahir

Daikin firmasına bu konu ile ilgili başvuralı yaklaşık 2 ay oluyor firmadan iletişime geçiyorlar sadece söylenen su "sizleri arayacağız". Marka imajına hiç yakışmayan yaklasimlar. Gece saat 3 de klimanın sesine uyanır mi insan. Beni o ses gecenin 3 ünde uyandırdı. Gerisini siz düşünün

Ömer
25 Eylül 2023 15:16
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Montajı İnternetten Alınca Montaj Süresini Çok Uzatıyor

Kadir