Hasan sonucu yetersiz buldu

Hasan
07 Ocak 2024 22:57

Yaklaşık 20 gün önce Daikin kombi kullanmaya başladık. Zaten bağlayan ekip tam olarak takamadıkları için iki kez yerler kırıldı ve farklı yerlerde bağlantı sorunları tespit edildi. En son 'yaptık' dediler. Tabii ki, o kadar para harcayıp sıfırdan yaptırdığım evim perişan hale geldi. Gelen ustalar, kötü işçilik yaptıkları halde 'usta' demeye bin şahit isteyecek şekildeydi ve ses çıkarmadım. Gelip düzelteceklerini söylediler ama gelmediler. Buna da ses çıkarmadım ama 15 gündür aktif olarak kullandığım doğalgaz barımı 1,6'ya ayarlamışlardı. 15. günün sonunda basıncın kendiliğinden 1,2 bar seviyesine düştüğünü gördüm. Bunun sebebi nedir, yine bir kaçak mı var? Eğer yine bir yer kırılacaksa, hiç tereddüt etmeden yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Tüm bu süreçte resimli ve videolu kayıtlarım mevcut. Alt komşumun evi de perişan oldu. Bu arada onun da resim ve videoları mevcut. Paramla rezil oldum ve acilen sorularımın cevaplanmasını rica ediyorum. Güvendiğimiz Daikin markasının, ürünün arkasında durmasını talep ediyorum.

15 Ocak 2024 00:48

Yaklaşık 20 gün önce Daikin kombi kullanmaya başladık. Zaten bağlayan ekip tam olarak takamadıkları için iki kez yerler kırıldı ve farklı yerlerde bağlantı sorunları tespit edildi. En son 'yaptık' dediler. Tabii ki, o kadar para harcayıp sıfırdan yaptırdığım evim perişan hale geldi. Gelen ustalar, kötü işçilik yaptıkları halde 'usta' demeye bin şahit isteyecek şekildeydi ve ses çıkarmadım. Gelip düzelteceklerini söylediler ama gelmediler. Buna da ses çıkarmadım ama 15 gündür aktif olarak kullandığım doğalgaz barımı 1,6'ya ayarlamışlardı. 15. Günün sonunda basıncın kendiliğinden 1,2 bar seviyesine düştüğünü gördüm. Bunun sebebi nedir, yine bir kaçak mı var? Eğer yine bir yer kırılacaksa, hiç tereddüt etmeden yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Tüm bu süreçte resimli ve videolu kayıtlarım mevcut. Alt komşumun evi de perişan oldu. Bu arada onun da resim ve videoları mevcut. Paramla rezil oldum ve acilen sorularımın cevaplanmasını rica ediyorum. Güvendiğimiz Daikin markasının, ürünün arkasında durmasını talep ediyorum. Şimdi de kombimde daha 1 aylık olmadı bile cihaz inanılmaz bir uğultu sesi var yatak odamın balkonunda olduğundan uyuyamıyoruz bile.

08 Ocak 2024 08:06 (Şikayetten 9 saat sonra)

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi: Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Özgür
05 Kasım 2024 12:43
Tekin sonuçtan memnun

Daikin Kombi Basınç Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Tekin
26 Şubat 2025 17:33
"İlk gönderilen servis ten memnun kalmadım. 2. Gelen servis Mehmet Bey çok başarılıydı. Hızlı bir şekilde beni araya ve ilgilenen Daikin takımına teşekkür ederim."
Daikin Kombi Basınç Sorunu Ve Çözüm Beklentisi
Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
27 Kasım 2023 13:48
"👍🏻 Teşekkürler"
Aydin sonuçtan çok memnun

Aydin
14 Ocak 2025 12:04
"Şikayetimize çözüm bulundu. Teşekkür ediyorum"
Daikin Ve Üçay Mühendislik İle Yaşanan Kombi Sorunu
Daikin Ve Üçay Mühendislik İle Yaşanan Kombi Sorunu