Daikin Debi Hatası Isı Pompası Hiç Çalışmıyor Kapanıyor

17 Ocak 2024 00:06

Daikin ısı pompası kullanıyoruz ve 8-9 yıldır sürekli debi problemi yaşıyoruz, cihaz devamlı kapanıyor. Tek bir servis var, 50 kere geldi ancak sorunu çözemedi. Bakım yapıp gidiyorlar ama yine de sorun devam ediyor. Satılan ürünün arkasında durulmuyor, kaliteyi temsil eden Daikin markası bu durumda ne anlam ifade ediyor? Biz bu durumdan mağdur olmak zorunda mıyız? Eğer gerekirse, merkezin bu sorunu çözmesini talep ediyorum. Aydın Didim bölgesinden yazıyorum ve Türkiye genelinde debi problemi çözülemeyen tek kişi ben miyim merak ediyorum. İletişim için telefon numaram: 0506*****68

17 Ocak 2024 07:59 (Şikayetten 7 saat sonra)

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sorununuz çözüldü mü?

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap

Murat sonuçtan çok memnun

Daikin Isı Pompası Arızası Aylardır Çözülemiyor, Mağduriyetim Devam Ediyor

Murat
04 Kasım 2025 20:23
"Bu kadar uzun zamandır devam eden sorunumu bu kadar kısa zaman çözen nda ilgi ve alakasını eksik etmeyen, Şikayet var ekibine Daikin çağrı merkezi çalışanlarına, Bolge müdürlüğündeki yetkililere, Gaziantep Daikin servisi emay iklimlendirme Vakkas beye ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız."
daikin-isi-pompasi-arizasi-aylardir-cozulemiyor-magduriyetim-devam-ediyor-1.jpg

Daikin Kategorileri