Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2022 1.3 Tce Şanzıman Ve Debriyaj Sorunu

Yunus
18 Eylül 2024 11:29

Dacia Duster 2022 1.3 Tce aracımı 02.11.2022 tarihinde sıfır olarak bayiden teslim aldım.

Aldığım günden itibaren araçta bir anormallik olduğunu ara ara anlıyordum.
Araç haftada 1 - 2 defa geri viteste gaza basınca motor bağırıp olduğu yerde durup yürümüyordu. Bu sorunun zamanla yaşanma sıklığı arttı.
37.000 km'de olan bu aracımın şu ana kadar 2 kez debriyaj seti değişti.

Son yaşadığım problemde araçtan yoğun bir yanma kokusu ve duman yükseldi.

1. Servise götürdüğümde; şanzıman beynini güncelledik denilerek araç tarafıma teslim edildi.

2. Servise götürdüğümde; debriyaj seti ve şanzıman yapı değiştirildi.

3. Servise götürdüğümde; tekrar debriyaj seti ve şanzıman yapı değiştirildi.

4. Araç servistedir.

Bu hususta serviste olan aracımın sorununun debriyajda değil şanzımanda olduğunu düşünüyorum. Aracımı seviyorum ama Dacia servisleri bildiğini okuyor. Başka bir arızalı parçanın olması mümkün değil deyip debriyajı tekrar değiştirileceğini söylüyorlar.

Bir tüketici olarak tek istediğim şey aracımdaki sorunun tam olarak giderilmesidir.

18 Eylül 2024 12:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Yunus
24 Ekim 2024 10:45

4. Servis ; Aracımın kullanıcı hatası (! ) debriyaj setinin yandığı ve 130.000 TL ödeme yapmam gerektiği söylenip haksız bir şekilde tarafımdan tahsilatı yapılmıştır. 5. Servis ; Aracım 100 km sonra aynı arızayı tekrar verip tarafımca servise götürülmüştür ve servisten beynine güncelleme yapıldı denerekten tekrar tarafıma teslimi yapılmıştır. 6. Servis ; Araç 4 gün sonra aynı arızayı tekrar vermiştir ve aracım servistedir. DACİA/Renault pişmanlıktır.

2022 Dacia Duster 1.3 Tce Şanzıman Ve Aks Sorunu

Serkan sonuçtan çok memnun

2021 Dacia Duster Turbo Sorunu

Serkan
04 Eylül 2024 03:09
"2021 model Duster marka aracımdaki turbo arızası Turbo değiştirilerek giderildi, Renault genel müdürlüğünden beni arayıp süreci takip eden Yasin bey'e ve Renault Demirkollar Bayisinden Hatice Hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim."

Dacia Almak Pişmanlıktır

Bilal