Dacia Jogger'da Sürekli Titreme Ve Motor Sorunları

Müslim
22 Ekim 2024 22:40

2023 Dacia jogger aracımın ilk sıfır aldığımdan itibaren araçta titreme anormal bir titreme vardı bu giderek artı ve motordan sesler gelmeye başladı. Budan dolayı iki sefer servis gördü. Araç 26.000 km yine aynı sorunu tekrar etti. Hiç tavsiye etme aldığıma çok pişmanım aldığıma paramızla rezil olduk. Dacia servisinde aynı araçtan iki kişi aynı sıkıntıdan benim araçla 3 araç aynı sıkıntıdan servis görüyordu. Aynı araçtan arkadaşım aldı. Oda aynı sıkıntı ile karşılaştı. Dacia bin an önce buna bir çare bulması gerekir. Kusurlu düzelmesini arz talep ediyoruz. Müşteri olarak.

22 Ekim 2024 22:29

2023 Dacia jogger aracıma aldığım gün itibariyle araçta titreme vardı aracı servisi Getirdiğimde normal olduğu tarafıma söylendi daha sonra araçta titreme artınca motordan sesler gelmeye başladı araç Bundan dolayı iki sefer servis gördü Araç şu an 26.000'de şu an yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum araca korkarak her an bir şey olacak gibi biliyorum hiç güven vermiyor aldığım günden beri Memnun kalmadım aracı servise Getirdiğimde aynı sıkıntıdan 2 tane daha araç vardı aynı araçtan arkadaşım aldı aynı sıkıntıyı yaşadı Dacia bu kronik sıkıntıyı kabul edip müşteri memnuniyetine önem verip müşterinin bu mağduriyetimizi gidermesini arz ederim

23 Ekim 2024 12:24 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Jogger'da Kronik Motor Sorunu Ve Garanti Çıkmazı!

21 Şubat 2025 11:53
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 2022 1.3 Tce Şanzıman Ve Debriyaj Sorunu

Yunus
18 Eylül 2024 11:29
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
08 Nisan 2024 19:29