Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster 1.0 Klima Sorunu

29 Haziran 2024 19:53

Geçen sene Dacia Duster 1.0 Tce aracımda klima sorunu yaşadım. Buradan da bildirdim. Van Yetkili servisi bunun kronik bir arıza olduğunu, yüksek rakımlı yerlerde bu şekilde aracın korumaya aldığını ve klimasını kapattığını belirttiler. Bu geçen 1 sene boyunca Renault ve Dacia yetkilileri yaşadığım sorunu çözebilecek bir yöntem buldular mı? Yoksa kendilerinden araç alanlara 3. Dünya ülkesi muamelesi yapmaya devam mı ediyorlar merak ediyorum. Öyle sinir bozucu bir şey ki, araç 60-70 km hızın üzerine çıktığında klima direk kapanıyor, o şekilde yol almak zorunda kalıyorsunuz. Bu sorunu çözebildiyseniz lütfen söyleyin, çözemediyseniz de ayıplı, kusurlu mal ürettiğiniz ile ilgili gerekli reklam çalışmalarını biz tüketiciler yapalım.

01 Temmuz 2024 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

05 Kasım 2024 12:45

2020 yılında Dacia Duster 1.0 Tce aracımda klima sorunu yaşadım. Van Yetkili servisi bunun kronik bir arıza olduğunu, yüksek rakımlı yerlerde bu şekilde aracın korumaya aldığını ve klimasını kapattığını belirttiler. Bu geçen 3 sene boyunca Renault ve Dacia yetkilileri yaşadığım sorunu çözebilecek bir yöntem buldular mı? Yoksa kendilerinden araç alanlara 3. Dünya ülkesi muamelesi yapmaya devam mı ediyorlar merak ediyorum. Öyle sinir bozucu klima sürekli devre dışı kalıyor direk kapanıyor, o şekilde yol almak zorunda kalıyorsunuz. Bu sorunu çözebildiyseniz lütfen söyleyin, çözemediyseniz de ayıplı, kusurlu mal ürettiğiniz ile ilgili gerekli reklam çalışmalarını biz tüketiciler yapalım.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 12:59

Dacia Duster 1.3 Tce Kronik Sensör Arızası Ve Yüksek Parça Ücreti Mağduriyeti

Zafer
16 Ekim 2025 14:10
dacia-duster-13-tce-kronik-sensor-arizasi-ve-yuksek-parca-ucreti-magduriyeti-1.jpg

Dacia Duster'da Fan Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Enes