Faruk sonuçtan hiç memnun değil

2021 Dacia Sandero Stepway ''direksiyon Kitleme'' Arızası

Faruk
01 Ağustos 2024 14:50

Samsun Dacia bayii olan Aziz Atik şirketinden 2021 yılında sıfır olarak araç satın aldım. Araç seyahat halinde birçok kez 'direksiyon kilitledi'. Amasya Merzifon servisinin bu arızayı yapamaması ve ölümün eşiğine gelmem hukuki sürece başvurmama neden oldu. Bu esnada birkaç kez şirket tarafından arandım ve 'Davayı geri çekmediğim takdirde süreci çok fazla uzatacaklarını' ilettiler. Bunun üzerine hukuk sürecime devam ettim. Önce Samsun 1. Tüketici Mahkemesi haklı buldu. Şirket itiraz ederek istinaf mahkemelerine başvurdu. Bu süreç zarfında Malatya'da yaşanan yıkıcı depremden dolayı benim ve ailemin ihtiyacı olan güvenli ve sıcak ortamı aracımı kullanamadığım için sağlayamadım. Beni derinden etkiledi ve bunalıma girdim. İstinaf mahkemesi tarafından da haklı bulundum fakat şirket süreci uzatmak ve bezdirmek adına Yargıtay mahkemesine başvurdu (Yargıtay sürecinin 400 günün üzerinde olması). Bu durum bana maddi ve manevi büyük zarar vermektedir. Halihazırda süreç '3 yıl' sürmüşken, hukuk sisteminin açığını buldukları ve kullanarak insanlara maksimum zararı vermeye çalışan bu tür şirketlere taviz gösterilmemesi ve mağdur olduğum bu hukuk sürecini sonuçlandırabilmek adına konuyu gerekli makamlara ileterek gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini arz ve talep ederim.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
25 Aralık 2023 12:20
Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

Şerafettin
20 Mart 2024 13:56
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
16 Şubat 2024 16:50