Pinar sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 10:58

D'Smart uydu alicim 8 yılı aşkın suredir kullandığım için arıza yaptı. Hiçbir kullanım hatası yoktur. Verici kartı uzun sure kullanım sebebi ile artık erimiş durumdaydı. Ben bu vericiye her ay kiralama parası ödüyorum. Ancak İstanbul- Bahcelievler d'Smart servisi Başak elektronik benden 250 TL cihaz değişim bedeli aldı. Cihazı inceleme yapmadılar. 30 Sn. Fise taktılar ve çalışmadığını görünce değişim için ücret istediler. D'Smart müşteri hizmetleri değişim ücretsiz olması gerektiğini bildirdi. Ancak firma kabul ermiyor. D'Smart a bilgi verdim ve simdi de kullanıcı hatası ise değişim ücreti alınır diyorlar. Kullanıcı hatasını kim analiz edecek? Para kazanmak isteyen agresif Basak elektronik mi? Önce bana cihaz kiralayamazsınız dediler. Simdi kiralik zaten diyorlar. Ben bu cihaza para verdiysem neden her hay faturamda kira bedeli ödüyorum. D'Smart bu konuya çözüm bulabilir mi?

15 Ekim 2024 16:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Pınar Hanım, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda gereken kaydı açtım ve ilgili birimimize yönlendirdim. Alınan cihaz değişim ücreti araştırılacak ve tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

15 Ekim 2024 21:24

Teşekkürler gökhan bey. Ancak ben bayinizin tarafsız ve doğru inceleme yapacağına inanmıyorum teknik olarak. Hatta benden aldıkları eski cigazima kasti zarar verdiklerini düşünüyorum. Mümkün ise cihazı tarafsız bir kisi inceler mi?

22 Ekim 2024 21:04

Hiçbir çözüm bulunmadı. Bana halen geri dönüş yapılmadı

23 Ekim 2024 09:24

Tekrardan merhaba Pınar Hanım, Açmış olduğum kayıt doğrultusunda arandığınızı, ulaşılamadığınız için bilgi verilemediğini görüntülemekteyim. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Nesrin
16 Ocak 2025 11:43
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
12 Eylül 2023 11:51
D-Smart Alınan Değişim Ücretinin İadesi.
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
02 Haziran 2025 17:29
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Uydu Cihazı Arızasında Yetersiz Destek Ve Ek Ücret Talepleri

Rıdvan