D&R Katlanabilir Kumaş Kamp Ve Piknik Masa

D&R Katlanabilir Kumaş Kamp Ve Piknik Masa
31 Ağustos 2023 11:36347

24.07.2023 tarihinde D&R internet sitesi üzerinden katlanabilir masa satın aldım. 28.07.2023 tarihinde kargo geldi ve masanın dikişlerinden birinin sokulmuş olduğunu fark ederek değişim talebinde bulunarak kargoya teslim ettim. Kargo o kadar arayıp bilgi almama rağmen 22.08.2023 tarihinde ancak geri geldi ve geldiğinde ürün aynı tadilat işlemi gerçekleşmiş ve yapılan tadilat hala yarım yamalak masanın kılıfını bile koymamışlardı. Tekrar gönderdim kargo içeri olarak değişim talebimi de yazarak ilettim. 31.08.2023 tarihinde değişim talep etmeme rağmen iade işlemi gerçekleştirilmiş.

31 Ağustos 2023 11:54 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

31 Ağustos 2023 12:02

Sayın Suleyman K., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Suleyman
31 Ağustos 2023 12:14
Eki aç
Eki aç

İnternet sayfanızda hala ürün satışta ve müşteri hizmetleri iki gün öncesinde ellerinde ürün tedariği bulunmadığı için değişim yapamadıklarını ifade ediyor ama hesabıma yatırılan tarih nerede bugün KÜ internet sayfasının ekran resmi ekte 250 TL almış olduğum ürünü bu kadar mağdur edildikten sonra almak isterseniz diye 369.90 TL den alabilirsiniz demenin bir başka yolu galiba

6 Haziran 2024 12:251.002

"Şikayetim sonucunda hesabıma kargo ücreti tutarında indirim tanımlandı. Yeni kitabım sıkıntısız bir şekilde elime ulaştı ve yıpranmış olan kitabin iadesi yapıldı. Herhangi bir problem kalmadı. Sorunumla ilgilendiğiniz teşekkür ederim."

18 Ocak 2024 22:07552

D&R online mağazasından 06.01.2023 tarihinde katlanabilir mama sandalyesi aldım gönderilen ürün teşhir ürünü ya da kulla...

13 Ocak 2024 16:44914

26 Aralık 2023 tarihinde D&R firmasından 'Boston GA15R Kombo Elektro Gitar Amfi' adlı ürünü sipariş verdim. 30 Aralık 20...

D&R İade Sürecinde Gecikme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

10 Aralık 2024 14:06485

"Ücret iadesi geç de olsa gerçekleştirildi. Teşekkür ederim."

D&R Sipariş Şikayeti (teslim Edilemeyen Ve İadesi Yapılamayan Ajanda)

18 Aralık 2023 14:55959

"Sorunum çözümlendiği için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
D&R Arızalı Ürün Ve Onarıldı Diyerek Onarılmayan Ürün