Recep sonuçtan hiç memnun değil

Cundalı Yeşilköy Meyhanesi Şikayeti

Cundalı Yeşilköy Meyhanesi Şikayeti
22 Ekim 2024 00:15

19.10.2024 tarihinde arkadaşlarımız ile birlikte Yeşilköy Cundalı Meyhanesine gittik. Daha gittiğimiz ilk andan itibaren zaten istemediğimiz şeyleri bunu da alın bunu da yiyin diye bir dünya şey aldırmaya çalıştılar. Salata istemediğimiz halde masaya zorla salata aldırmak durumunda bıraktılar, meyve istemediğimiz halde masaya meyve geldi, 5 kere ekmek istedik 1 kere ekmek geldi ve ekmekler kurumuş ve insanın dişini kıracak şekildeydi. Ardından çay istedik bardaklar görseldeki gibi rujlu bir şekilde pis geldi çay içemedik. Hesabı istediğimiz zaman ikram edilen meyve ücretli, 450 TL kuver parası, servis’e 700 TL ve kapıda sağda solda herhangi bir ücret yazmıyordu. Bize garson saydığı için biz her dediğine tamam dedik. Kullandıkları fahiş fiyatlar bir yana kuver, servis, ikramların ücreti yansıtılmamıştı önce ve kalkıp bize ilk 7.500 TL fiş getirdiler sonrasında 8.200 TL değerinde fiş getirdiler. Bardağın ve fişlerin fotoğrafını çekerken şikayet edeceğimizi anlayıp sizden bunları düşelim, ikram yapalım dediler ama yaptıklarının ne kadar saygısızca olduğunu bildirip ücreti 2 kişi 2 kart ile ödeyip mekandan çıkış yaptık. Bu işletmeye gerekli cezai işlemlerin yapılması hususunda ve sizlere gönderdiğim fiş, ödeme doğrultusunda tarafıma haksız yere bizden alınan ücret alındı. İlgi alaka zaten sıfır.

07 Ekim 2024 20:34

The Muhtar / 9 Şubat 2024

12 Şubat 2024 17:18
The Muhtar / 9 Şubat 2024

16 Mart 2024 17:42
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Altıkapı Hotel & Restaurant Şikayeti

20 Ekim 2024 01:47