118Şikayet

• Çözülen
  • Videolu
  • Fotoğraflı
4 gün önce

"Büşra Hanım'ın ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim."

Halil Şikayetini Yayından Kaldırdı

"İlginize teşekkürler"

İrfan Şikayetini Yayından Kaldırdı
4 gün önce

"Büşra hanım nazik bir şekilde sorunumu çözdü kendisine teşekkür ederim"

Gamze Şikayetini Yayından Kaldırdı
1 hafta önce

"Büşra Hanım şikayetimin ertesi günü aradı ve sorunumu çözdü. Kendisine teşekkür ediyorum."

Berkay Şikayetini Yayından Kaldırdı
1 hafta önce

"Büşra hanım ilgilendi teşekkürler"

Burak Şikayetini Yayından Kaldırdı
11 Ağustos

"İlgilendikleri için teşekkürler"

Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı
04 Mayıs

"Büşra hanım hemen dönüş yaparak istediğim şekilde bilgilendirdi içimizi rahatlattı gerek samimiyeti gerek nazikliğiyle çok memnun etti beni teşekkür ediyorum"

Meltem Şikayetini Yayından Kaldırdı
30 Mart

"İlgili müşteri hizmetleri yerine antrikot pastırma gönderdiler denedim güzeldi.. Teşekkürler..."

Ersen Şikayetini Yayından Kaldırdı
24 Mart

"Çözüm için kısa zamanda dönen Büşra hanıma teşekkür ederiz."

12 Mart

"Gayet güzel bir şekilde iletişime geçildi, teşekkür ederim."

26 Şubat

"Cumhuriyet sucukları kalite biriminden Büşra hanım bizimle iletişime geçerek konuyla alakalı bilgilendirme de bulundular, ilgi alakaları bile yeterli olacakken küçük bir de hediye gönderdiler kendilerine teşekkür ediyoruz. Marka isminin hakkını verdi, tekrar teşekkür ederim sevgiler saygılar"

Hüseyin Şikayetini Yayından Kaldırdı
31 Ekim 2022

"Sorunumu çözdüler teşekkürler"

Yasin Şikayetini Yayından Kaldırdı
19 Eylül 2022

"Cumhuriyet sucuklarına teşekkür ederim. Şikayetimi direk dikkate alıp çözüm odaklı davranıp ellerinden geleni yaptıkları için"

Çağlar Şikayetini Yayından Kaldırdı
30 Mayıs 2022

"Firma yetkilisi arayarak, konu ile yakından ilgileneceklerini belirttiler, açıklayıcı bilgileri için teşekkür ediyorum, Cumhuriyet markasının kalitesinden ödün vermeyeceği kesin."

Serdar Şikayetini Yayından Kaldırdı

Cumhuriyet Sucuklarına Uygulanan Fahiş Fiyat

26 Mart 2022

Cumhuriyet sucuklarına her hafta fahiş fiyatlar uygulanmaktadır. Fotoğraflar 1 hafta arayla Bim markette çekilmiştir. Son 6 ay içinde 37 TL den aynı marka ve gramajdaki Cumhuriyet evlik dana sucuk 64.90 TL'ye ulaşmıştır. Halk olarak her ürüne yapılan haksız zamlarınızdan bıktık!

Cumhuriyet Sucuklarına Uygulanan Fahiş Fiyat

Cumhuriyet Sucukları Aldığımız Ürün Bizi Hastalandırdı

31 Ocak 2022

İlk defa bu markadan aldığım Cumhuriyet sucukları markasını Bim marketten aldım. 2 paket 400gr sucuklardan aldım hiç memnun kalmadım son kullanma tarihine bakmadan aldığım için geri götürme şansım olmadı, çünkü ailece tükettik ailece motoru bozduk profesyonel bir marka bizi zedeledi. Bundan sonra bi...

3 hafta önce
Sibel Şikayetini Yayından Kaldırdı
01 Ocak
Kaan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Cumhuriyet Sucukları 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %79
Marka Karnesini Gör