Cumhuriyet Anadolu Lisesi (Milas) Böyle Bir Disiplinsizlik Olamaz

21 Mart 2024 15:29

Ben Muğla’nın Milas ilçesine bağlı köşk mahallesinde ikâmet eden Milas merkez Cumhuriyet Anadolu lisesinde okuyan b**** y****n abisiyim. Biz 3 sene önce babamızı kanser hastalığından dolayı kaybettik. Kardeşim babamın hastalığını sürekli kafasında problem yaratmasından dolayı beyninde kist saptandı ve bu durumu kardeşimin okul müdürü a****** bu durumunu çok iyi şekilde biliyordu ve kardeşim 19 Mart 2024 tarihinde öğlen vaktinde okulda beden dersinde maç yapıyordu daha sonra bir arkadaşının ayağı kardeşimin ayağına takılıp düşmüş ve kalkıp kardeşim b***** tabiri caiz annesine küfür etmiş. Sonrasında kardeşime vurmuş kardeşim de karşılık vermiş. Kendini savunmuş ve bu arbede sırasında başka birisi gelip beyninde kist olan bu kardeşime kafasının arkasından vurmuş ve kardeşimin gözleri kararmış ve 5 kişi daha gelip kardeşime saldırmışlar daha sonra beden eğitimi öğretmeni ayırıp kardeşimi müdürün yanına gönderdi, müdür bey hiçbir şey yapmadan kardeşime git elini yüzünü yıka derdini beden öğretmenine anlat dedi. Öğretmen müdüre, müdür de öğretmene sevk ediyor. Hiç kimse ilgilenmiyor. Ailelere hiçbir türlü bilgi verilmiyor ve kardeşim müdürün talimatı üzerine beden eğitimi öğretmenine gidip beni müdür bey tekrar size gönderdi diyor ve t****** isimli öğretmen kardeşime tutanak tuttu ve tutarken kardeşime sen dayı mısın diye kelime kullanıyor ve tutanak tuttuktan sonra kardeşime sen boyuna fazla güvenme, seni bıçaklarlar bir şey yaparlar, yarın bir gün arkandan ailen ağlar demiş ve kardeşimi göndermiş. Bu nasıl bir öğretmenlik. Bu nasıl bir disiplinsizlik?
Bir öğretmen bu kelimeyi kullanıyorsa demek ki okulda öğrenciler bıçakla geziyor ve diğer öğrencilerin de hayatları risk altında oluyor. Bu şekilde bir sorumsuzluk kabul edilebilecek bir davranış değil ve annesi h***** ben bir daha bu okula güvenemem çocuğuma zarar verirler dedi ve okuldan naklini taşımaya karar verdi.

Benim sizlerden ricam bu okuldaki öğrencilere ve hepsinden önce öğretmenlere disiplinin ne olduğunu öğretmenizdir. Bu şekilde devam ederse kim bilir kaç yavrumuz, bu okulda böyle darp edilecek, öğretmenler buna aldırış etmeyecek ve aileye hiçbir haber verilmeyecek. Ben darp edilen kardeşimin burnundaki eğrilmeyi gözündeki morarmayı ve kafasındaki şişliği resim olarak tarafımda vardır ve bizim başımıza geldi başkalarının başına gelmeden gereğinin yapılmasını arz ve talep ediyorum.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu (Esenyurt) Okulda Yaşanan Şiddet Ve Disiplin Sorunları!

02 Ekim 2024 08:53

100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu (Yatağan) Okul Müdürünün Öğrenci Bile Olmayan, Bir Bireye Şiddeti

04 Ocak 2024 16:49

Özel Cebir Okulları Yaralama Ve Aşağılama