Can sonuçtan hiç memnun değil

Crocs Terlik & Ayakkabı Crocs Terliğin 1 Ayda Yırtılması Ve İade Alınmaması.

28 Mayıs 2024 17:11

03.04.2024 tarihinde Adana Optimum AVM SuperStep mağazasından eşim ve kendime birer tane Crocs terlik satın aldık. Fatura no: NEP2024000786402. Crocs markasına ve kalitesine güvenerek aldığımız terliğim ne yazık ki yaklaşık 1 ay sonra alt tarafından yırtıldı. 20.05.2024 tarihinde Diyarbakır Forum AVM SuperStep mağazasına ürünün incelenmesi ve iadesi için teslim ettik. Bugün, 28.05.2024 tarihinde başvurumuz, ürünün kullanım ve bakım önerilerine uyulmadığı gerekçesiyle reddedildi. Bize ürünü satın alırken herhangi bir kullanım önerisi ne yazılı ne de sözlü olarak verilmedi. Kaldı ki, eşime de aynı üründen aldık ve bu süreçte karavanda beraber yaşarken benzer terlik kullanım süreçleri geçirdik. Eğer yanlış kullanım olsa, eşimin terliğinde de benzer sıkıntının yaşanması beklenirdi. Ürünü ikinci inceleme için gönderiyoruz. Eğer bundan da red cevabı alırsak, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız. Ancak bu sürecin böyle sürmesi ne Crocs markasına ne de SuperStep markasına yakışmayacaktır. Umarım marka değerlerine yakışır bir müşteri memnuniyeti öncelikli cevap alırız.

Arzu sonuçtan memnun değil

Crocs Terlik & Ayakkabı Crocs Platform Terliklerim Ayağımı Yara Yapıyor Ve Değişim Reddedildi!

07 Ağustos 2024 23:37
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 12:03
Crocs Terlik & Ayakkabı Malına Sahip Çıkmayan Crocs
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Crocs Terlikte Kısa Sürede Etiket Ve Bant Açılması

30 Temmuz 2025 17:03
Yeni Aldığım Crocs Terlikte Kısa Sürede Etiket Ve Bant Açılması
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
17 Eylül 2024 01:53