Akın sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 00:43
Akın'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

2023 Ağustos ayında yeni aldığımız eve taşındık. İnşaat firmasının taktığı Creavit marka klozetin kapak menteşeleri iki aylık kullanımda bozuldu. Menteşenin içindeki plastik kısımlar aşırı kalitesiz olduğu için parçalandı, metal kısımlar da yerinden çıkınca kapak tamamen kullanılamaz hale geldi. Bu kadar kalitesiz ve kullanışsız bir ürünle karşılaşmadım. Daha önce ve internet üzerinde yaptığım araştırmalarda hiçbir yerde yedek parça bulamadım.

16 Aralık 2023 08:28 (Şikayetten 7 saat sonra)

Syn, Akın K. Bildirmiş olduğunuz şikayetinize istinaden gün içerisinde müşteri hizmetleri yetkilimiz tarafından sizin ile iletişime geçilecektir. Creavit Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü...

08 Ocak 2024 21:58

İlginiz için teşekkürler

Selman
Selman

Allah aşkına aynı parça ile kaç tane şikayet var. İnsan anatomisi gereği oturduğunda ister istemez geriye ve yana doğru yatay eksende yük binecek ve zorlanacak şu parçayı plastik yapmanın sakıncaları hesap edilmedi mi? Normalde çok uzun ömürlü olacak bir parça bizde iki buçuk yıl dayandı. 10 tane dükkan dolaştım parçayı da bulamadım. Ne yapalım şimdi? Kapağı mı değiştirelim? Klozeti mi değiştirelim?

Rahmi
Rahmi

Benim de Creavit marka antrasit klozet kapak menteşelerim her iki ayda bir kırılıyor. Elazığ'daki teknik servisteki bütün menteşeleri ben aldım ama en son yine kırıldı ve artık menteşe bulamıyorum. Plastik kısım birkaç kullanımdan sonra kırılıyor. Çok kalitesiz bir plastik kullanılmış. Bu gidişle klozeti tamamen değiştireceğim

Kurtuluş
16 Haziran 2025 20:40