Banu sonuçtan hiç memnun değil

Corendon Airlines Yanlış Bilet Tarihi Düzeltme Kabusu Ve Yüksek Ücret Talebi

13 Aralık 2023 13:05

Enuygun.com dan Corendon Havayolları Antalya-Amsterdam bileti aldık. Arkadaşım tarihi yanlış işaretlemiş. Hemen fark ettik ve firmaları aramaya başladık. Diğer havayollarında ekonomik bileti yükseltip uçuşu değiştiriyorlar. En uygun hiçbir şey yapamayacağını, iade iptal ve değişimin Corendon da olmadığını söyledi. Corendon u aradım defalarca. Keyfi değişiklik değil yanlış işaretledik dememe rağmen, 8.800 TL ödenen bileti 6.600 olan biletle değişmek için 9.000 TL ekstra ödeme istediler. Bizde 6.600 e tekrar bilet aldık. 8.800 TL de firmaların olmuş oldu. Etik ve ahlaki olmadığını müşteri memnuniyeti ne uygun olmadığını yardımcı olabileceklerini söylediğimde, son konuştuğum corendon çağrı merkezindeki beyefendi kendiniz bu şekilde aldınız dedi. Ekonomik bilet hiçbir koşulda değişim iade olmazmış. Sayfalarında yazıyormuş. Sizi şikayet edeceğim dediğimde de istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dediler.

13 Aralık 2023 16:54 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili (rezervasyon değişiklik ve iptal kuralları) websitemiz üzerinden tüm bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Sorularınız olması durumunda bizimle, isim/soyisim veya PNR numarası ile birlikte ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Banu
Banu
21 Aralık 2023 21:18

Müthiş bir yardım oldu bu mesajınız. Tarihi yanlış yazılan bilete 10 dakika sonra hiçbir yardım üretme, telefonda kendiniz öyle aldınız diye cevap alalım; şimdi buradan bize ulaşın yazın. Zaten ulaştığımda yardımcı olsaydınız ve çözüm üretseydiniz bu platformda olmazdık.

Burak
Burak

Allah Corendon'un eline düşürmesin

17 Haziran 2023 13:55
Ismail sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 15:54
Alev sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 11:55