13 Mayıs 2024 12:16638

Corby Drone'mun ilk 6 ay içerisinde arıza vermesinin ardından arıza notu, iletişim, ne istediğimi belirten kağıtla beraber gerekli belgeleri/ürünü kendilerinin verdiği adrese naylon balonlara özenle sararak değişim yapılması için yolladım fakat ne Corby Dronun değişimi yapıldı ne de tamir edildi. Ürünü gönderdiğim gibi geri yolladılar. Üstelik bataryaya ve kutuya da hasar vermişler. Bunu tahmin edip servise yollamadan önce ürünün fotoğraflarını çekmiştim. Ürün serviste iken ne bir bilgilendirme ne de bir mail geldi. Kendi sitelerinde bile açıklama kısmını boş bırakmışlar ne halin varsa gör der gibi. Ürün kendilerinden çıkınca umurlarında olmuyor anlaşılan.

13 Mayıs 2024 12:54 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

13 Mayıs 2024 14:17

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Yiğit
13 Mayıs 2024 21:25

Şikayeti yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra iletişime geçtiler. Değiştirilen bataryanın üzerinde izler var fakat ürün artık olması gerektiği gibi çalışıyor. Diğer firmalar Corby'i örnek almalı.

Corby Drones Zoom Pro Motor Arızası

26 Ocak 2024 11:281.404

"Şikayette bulunduğum ürün 10.02.2024 tarihinde tamiri yapılmış olarak elime ulaştı. Firmaya ve özellikle firma yetkilisi Burhan bey'e çok teşekkür ederim. Söz verdiği gibi ilgilendi ve ürünü teslim etti"

Corby Drones Drone Hatalı Ürün

21 Temmuz 2023 15:58808

Media Markt'tan 20 haziranda Corby marka drone aldım, ürün arızalı çıktı, ürünün kutusu açıldığı için servise gitmesi ge...

Satın Aldığım Drone İlk Günden Beri Arızalı, Yedek Parça Bulamıyorum Mağdurum

24 Ekim 2025 16:411.386

"Özellikle Sinem Hanimin gayretlerine hayran kaldım o kadar talihsizlik yaşadım ama Sinem Hanim sayesinde sorunum çözüldü marka hakkında tüm fikrim değişti çok teşekkür ederim süreç yonetimi harika bir çalışan ellerinize saglik"

Tümünü Gör
Corby Drone 3 Metre Sonra Gözden Kayboldu, Kontrol Edilemedi