Arda sonuçtan hiç memnun değil

Converse'in Sitesinde Üyelik Oluşturmak

15 Mayıs 2024 15:36

www.converse.com.tr sitesinde üyelik oluşturamıyorum, telefon numaramı kabul etmiyor. Giriş yapmayı denediğimde ise "Şifremi Unuttum" butonuna basıp bana mail göndermesini bekliyorum, mail de gelmiyor. Hiçbir şekilde ne üye olabiliyorum ne de giriş yapabiliyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

17 Mayıs 2024 13:50

15 Mayıs 2024 16:26 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

15 Mayıs 2024 18:12

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Arda
Arda
16 Mayıs 2024 19:44

Aradığınızı duymamışım, yeniden arama şansınız varsa çok müteşekkir olurum çünkü konuyu hala çözebilmiş değilim.

28 Mayıs 2025 13:02
Sipariş Oluşmadı, Ücret Çekildi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
Ahmet sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 01:02
Üyelikte İndirim Vaadiyle Bilgilerimi Aldılar, Giriş Yapamıyorum
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Converse Hesabına Giriş Yapılamıyor, Fatura Erişimi Engelleniyor

01 Haziran 2025 16:54