Converse İncelemeye Giden Ayakkabıdan Red Cevabı Alıyorum

13 Şubat 2024 17:00631
Melis'in Teşekkür Mesajı
Şikayetim dikkate alındı. Ürün için değişim kararı verildi. Bugün gidip yenisini aldım. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

23 Ocak 2024 tarihinde Emaar AVM'deki Converse mağazasından satın aldığım ayakkabıyı en fazla 3 kez giymeme rağmen, arka kısmında kırılma meydana geldi. Mağazaya ürünü teslim ettim ve incelemeye gönderildi, ancak bugün itibarıyla red yanıtı aldım. Yalnızca 3 kez giyilen bir ayakkabıda bu tür bir sorunun yaşanması beklenmez. Fatura tarihi ile mağazaya şikayetimi ilettiğim tarih arasında yalnızca 10 günlük bir süre geçmişti. Ayakkabının diğer tekinde hiçbir sorun bulunmamaktadır; eğer kullanıcı hatası olsaydı, diğer ayakkabıda da benzer izlerin olması beklenirdi. Bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum.

13 Şubat 2024 18:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2024 14:36

Şikayetim üzerine arandım, ürün yeniden incelemeye gönderildi. 2. Defa red cevabı aldık. 4 bin tl verilmiş marka bir ayakkabının 10 gün içinde sorun çıkarması normal mi soruyorum size? Bir ayakkabının fordunun kırılması için kötü kullanım, arkasına basma gibi durumlar yaşanması gerekir. Ve ayakkabının her iki tekinde de yaşanmış olması gerekir. Bir tekinde sorun olup diğerinde sorun olmaması, altlarının hala ilk gün ki gibi temiz olması ne kadar özenli kullanıldığına bir örnektir diye düşünüyorum. Çok severek giydiğim bu marka ne yazık ki ürünün arkasında durmayıp beni hayal kırıklığına uğrattı.

24 Şubat 2024 20:49

Converse Chuck 70 İnceleme Reddi

Ali
18 Ocak 2024 13:331.980

"Şikayetimi buradan belirttikten sonra telefonla dönüş yapıldı. Durumu aynı şekilde izah ettim ve ilk seferinden daha hızlı bir şekilde olumlu olarak dönüş yapıldı. İlgilenen Hanımefendiye ve markanın değerini koruyup müşteriyi mağdur etmemesi adına teşekkür ederim çünkü sorunun benden kaynaklı olmadığı anladılar ve bu sefer buna göre doğru dönüş yaptıkları için."

Ayakkabı Kalitesizliği Ve İade Sorunu

Arzu
13 Kasım 2024 19:041.602

30.03.2024 tarihinde Emaar AVM'de bulunan Converse mağazasından kızıma ayakkabı aldık. 1 ay giydikten sonra ayakkabıyı t...

Ayakkabı Kalitesizliği Ve İade Sorunu
1 Destek

Converse Ayakkabının Hızla Yıpranması Ve İade Sorunu

Tuğçe
Tuğçe
Converse
12 Eylül 2024 23:57991

Converse mağazasından 04082023 tarihinde eşim için ayakkabı aldık. Ayakkabı 1 sene içinde ne yazık ki alt kısımlarından ...

Esma
27 Aralık 2023 21:56509

"Merhabalar... Converse ile yaşadığım sorun çok hızlı bir şekilde çözüldü. Ayakkabım yenisi ile değiştirildi. Sorunumla ilgilenip çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim. 🙏🙏"

Hülya
Hülya
Converse
22 Mayıs 2024 10:382.333

2023 yılı Nisan ayında İzmir İstinyePark AVM'deki Converse mağazasından satın aldığım platform spor ayakkabıda, 2024 Mar...

Tümünü Gör
Converse Chuck 70 Model Ayakkabım Ses Çıkarıyor