06 Temmuz 2024 20:06

Converse in kendi sitesinden chuck 70 aldım ve ilk giymemde ayakkabının geldiği durum bu. İnceleme talebi açıp ayakkabıyı incelemeye gönderdiğimde ise kendilerinden ve üretimden kaynaklı bir durum olmadığını söyleyip geri gönderdiler. Fakat diğer bir sorun da şu ki gerçekten kutuya bakacaklar mı diye yaptığım şeyler vardı ve ayakkabılar kesinlikle kutularından çıkartılmamıştı. Bu kadar özensiz ve umursamazlık beni çok şaşırttı o kadar para verip şu hizmeti almak ve ayakkabıların geldiği durum bu. Bu konuda acil olarak dönüş yapılmasını istiyorum.

07 Temmuz 2024 08:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

07 Temmuz 2024 15:54

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Pelin
Pelin

Sadece şikayetin yanıtlandığına dair bir mail gelmiş herhangi bir çözüm odaklı dönüş olmamış. Mesai saatlerinde aradığınız için ulaşamamanız çok olası keşke mailde de çözüm odaklı ya da bilgi verici olsaydınız.

31 Mayıs 2024 19:55

17 Şubat 2024 12:25

12 Temmuz 2023 23:51
Converse Ayakkabı Yırtılması/Durumun Çözülmemesi!
Converse Ayakkabı Yırtılması/Durumun Çözülmemesi!