Merve sonuçtan hiç memnun değil

Continental EcoContact6 Sürekli İç Yanakta Balon Problemi

04 Ağustos 2023 15:01

Ağustos 2022'de 4 adet sıfır 195/65/15 Continental marka ecocontact 6 lastik aldık. Daha önceki farklı marka lastiklerimizi aynı araçla 5 sene kullandık, artık ömrü dolduğu için değiştirdik, hiçbir sorun da yaşamadık. Bu lastikler başımıza bela oldu. 9 ay geçmeden lastiğe vida girmesiyle tamire gittiğimizde 'iç yanaktan' balon yaptığı fark edildi ve incelemeye gönderildi. Sonuç ancak 40 gün sonra 'darbe sonucu meydana geldi' şeklinde oldu. Özenle kullanmamıza, çukura, hendeğe girmememize rağmen kabul ettik. Gittik yerine yine aynısının sıfırını aldık. 3 ay geçmedi, bu defa uzun yola gideceğimiz için kendimiz lastiklere bir bakalım dedik, bu defa da diğer bir lastikte yine 'iç yanakta' balon olduğunu fark ettik. 5 Haziran'da yine incelemeye gönderdik. Bugün 4 Ağustos. 2 ayda ancak resmi sonuca ulaşabiliyoruz. Continental müşteri hizmetlerine mail attım, geri dönüş yapılacaktır deyip yapmıyorlar. Geçen hafta aradım, aynı şekilde. Bugün tekrar arıyorum 13.07.2023 tarihinde rapor çıkmış, yine 'darbe kaynaklı' red gelmiş. Jantlarımız da sapasağlam, ne bir çizik, ne bir vuruk, ne bir ezilme var. Müşteri hizmetleri, inceleme merkezinin telefonunu verip duruyor, lastiğimizi adım adım sürekli başka şubelerde aramak zorunda kalıyoruz. Bu, resmi ilk şikayet bildirimim, bu defa reddi kabul etmeyeceğim. Bir sonraki adım Tüketici Hakem Heyeti. Ben bir sene bile 'darbe' görmeyen lastiğimi kullanamayacaksam, her yolculuğa çıkışımda lastiklerimden şüphe edeceksem, sürekli aynı yerden aynı problemle karşılaşacaksam bir daha kapıdan içeriye bu markayı sokmam, evlerden Irak. Hangi süreçten tutarsanız tütün elinizde kalıyor. Ki bu konuda oldukça şikayet var, keşke en başından dikkate alıp hiç tercih etmeseymişiz.

07 Ağustos 2023 14:13 (Şikayetten 2 gün sonra)
Merve
Merve
07 Ağustos 2023 14:36

Merhaba, paylaştığınız görseller karşılaştığımız ilk durumla ilgili. Daha önce de ilk durumla ilgili açıklama talep ettiğimde de tam olarak bu yazılmış otomatik metin harici bir açıklama yapmamışsınız zaten. Bahsettiğiniz kadar dış etken kaynaklı darbe aldığını varsayalım, bu derece balon yapan bölgenin hemen dibindeki jantın hiç ama hiç hasar görmemesi sizce de normal bir durum mudur? Normal bir durum değilse bu lastiğin tamir olması ve tesadüfen balonun fark edilmesi, montaj esnasında hasar aldığını söyleyebilir miyiz? Aynı şekilde bahse konu etmediğiniz ikinci durumda da jantta herhangi bir hasar yok ve lastik üzerinde gözle görülebilen bir darbe yok iken balon yapması hakkındaki görüşlerinizi beklemekteyim.

Kalitesiz Lastikler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Ekim 2024 09:40
kalitesiz-lastikler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.pdf
kalitesiz-lastikler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf
Serhat sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 12:15
"Öncelikle Batı Lastik Bornova şubesine ve Özen beye her zamanki ilgi alakaları için teşekkür ediyorum. Continental Türkiye'nin bu sefer gittiğimde sorunun kesin tespiti ardından cevap süresi için ayrıca teşekkür ederim."

22 Ağustos 2024 10:33
Continental Lastik 10 Binli Km Yarılması

07 Haziran 2024 12:33
Continental Lastiğin Balon Sorunu Ve Servis Sorumsuzluğu
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Continental Lastik Müşteri Memnuniyetsizliği

04 Eylül 2024 16:22