Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Şantaja Ve Tehdit

07 Eylül 2023 22:25

Merhaba c2 üzerinden bir şahıs ile tanıştık. Karşıdaki kişi ile tanıştıktan sonra başka bir uygulamaya geçtik. Benden fotoğraf istedi +18 bende gönderdim. Şahısta bana gönderdi ama kendisi değildi. Amacı benden fotoğraf alıp bunları benim aleyhimde kullanmakmış. Bunu da en son yaptığı şeyden anladım. Neyse bu kişi fotoğrafları aldıktan sonra. Bana bir yazı ile ve ekran görüntüleri ile tehdit içerikli bir mesaj gönderdi. Para göndermez bunları yayacağını söyledi. Bende engelledim kendisini ama bu kullanıcıyı şikayet etmeme rağmen halen profili açık. Bunu başkalarına da yapıyor olabilir. Bu kişiden şikayetçiyim. Hesabının kapatılmasını istiyorum.

Yorumlar (15)

Furkan

Onur sonuç ne oldu kral cevap verebilir misin? Benim de başıma geldi çok korkuyorum

Ertan

Onur bey nasıl kurtuldunuz acaba

Ali

Bir sonuca ulaşan varsa bana yazabilir mi

Sonuç ne oldu

Lambert

Dostum aynısı benimde başıma gelmiş Yıldırım denen bir şahıs ifsaları aileme atmakla tehdit ediyor nasıl çözeriz bilmiyorum her seferinde para istiyor

Ramazan

Birilerine attıysa direk polise gitmen daha doğru olur. CİMER geç sonuç verir. Konuşmalar vb. Kayıtlarını silme polise delil olarak verirsin. Benimki blöf yaptığı için ben direk engelledim zaten gönderdiğim resmide Google'dan bulmuştum gönderdiğini bilmiyordum daha fazla gönderip daha fazla para isteyecek iletişime geçme acil olarak en yakın karakola gitmelisin.

Onur

Kişi yurt dışında gene de hızlı olur mu? Polise gideceğim hemen bugün

Onur

Aynı problemi şu an ben de yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum Instagram takipçi listeme atmakla tehdit ediyor ve herkesi ss almış nasıl kurtuldun ne yaptın yardım ne olur

Cemil

Onur aynısını bende yaşıyorum bana yardımcı olur musun lütfen

Onur cevap verirmisin

Onur sen ne yaptın

Ramazan

C2 me tam bir fiyasko aynısı daha demin banada oldu bence bunlar Türk bunları polise vermemiz gerekiyor direk çünkü bu bir veri ihlali ayrıca takipçilerinizle bu içerikleri paylaşırlarsa bu direk suç cezası da çok büyük bu yöntemle şantaj yapanların yasalardan haberi yok tabi hangi ülkede olursa olsunlar yakalanırlar.

Onur

2-3 kişiye attı ve paranı göndereceğim yarın sil dediğimde yalvar yakar geri çektirdim hiç blöf yapıyormuş gibi değil siber suçlara CİMER'e şikayet ettim ama ne zaman dönüş yapılır bilmiyorum emin misin engelleyip gitmem doğru karar olur mu?

Onur

Hesabım zaten herkese gizli ama Instagram takipçilerimi ss almış atmakla tehdit ediyor

Onur

Sen nasıl kurtuldun biri bana akıl versin ne olur ne yapmalıyım

Tehdit Ve Şantaj: Özel Fotoğraflarla Kötüye Kullanım

08 Mart 03:47
Tehdit Ve Şantaj: Özel Fotoğraflarla Kötüye Kullanım
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Connected2. Me Kişisel Fotoğrafımı Alıp Tehdit Ediyor

16 Temmuz 2024 11:54
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Connected2. Me Tehdit Alıyorum

04 Ekim 2023 01:47