Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Connected2. Me Kişisel Fotoğrafımı Alıp Tehdit Ediyor

16 Temmuz 2024 11:54

Merhaba c2 üzerinden bir şahıs ile tanıştık. Karşıdaki kişi ile tanıştıktan sonra başka bir uygulamaya geçtik. Benden fotoğraf istedi özel fotoğraflar istedi bende gönderdim. Şahısta bana gönderdi ama kendisi değildi. Amacı benden fotoğraf alıp bunları benim aleyhimde kullanmakmış. Bunu da en son yaptığı şeyden anladım. Neyse bu kişi fotoğrafları aldıktan sonra. Bana bir yazı ile ve ekran görüntüleri ile tehdit içerikli bir mesaj gönderdi. Instagram'da takipçilerimi ss almış. Para göndermezsem bunları yayacağını söyledi. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Yorumlar (14)

Onur
Onur

Aynısı başıma gelmişti fqwklhdmqw Instagram hesabımı kapatıp kaçtım. Zaten anonim bir hesaptı. Para falan istiyordu aklısıra.

Nuri
Nuri

Ağalar sonuç ne

Emirhan

Tam olarak ne oldu peki haber verir misiniz

Yasir

Aynısı basıma geldi. Dünden bugüne kimseye bir şey atmadı. Sonuç ne oldu? Merak ediyorum

Ocean
Ocean

Hocam Instagramı kapatmadan kurtulabilir miyim

Sonuç ne lütfen aynısını yaşadım az önce

Hiçbir şey olmadı

Eyüp
Eyüp

Yasir bey sonrasında bir şey oldu mu lütfen cevaplarmisiniz

Emirhan

Herhangi bir şey oldu mu acaba bir bilgi verir misiniz?

Ahmet
Ahmet

Aynısı benim başıma geldi az önce sonuç ne benim şu an hiç bişi atmadı kimseye

Sonuç ne lütfen aynısını yaşadım az önce

Kamil
Kamil

Sonuç nedir herhangi bir şey oldu mu?

Fırat
Fırat

Efendim öncelikle yaşadığınız sorun sanal ortamın geneline yayılan bir şey. C2 ise bu tür şeylerin çöplüğü gibi bir yer bu yüzden geçmiş olsun, ancak hiçbir şekilde verilerinizi birileri ile paylaşmamanız kendi iyiliğinize olacaktır, buna Instagram gibi sosyal ağlarda dahil. Yaşadığınız durum suç, mahkemeye verebilirsiniz şikayetçi olup uğraşmak ve sonuç olmak ülkemizde çok uzun bir süreç ama elinizde olan en iyi seçenek bu gibi duruyor.

İsmet
İsmet

Naptın sonuç ne oldu cemil

Tehdit Ve Şantaj: Özel Fotoğraflarla Kötüye Kullanım

08 Mart 2025 03:47
Tehdit Ve Şantaj: Özel Fotoğraflarla Kötüye Kullanım
Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Şantaja Ve Tehdit

07 Eylül 2023 22:25