Connected2.me C2 İsmim Ve Resimlerim Kullanılarak Sahte Hesap Oluşturulması

Connected2.me C2 İsmim Ve Resimlerim Kullanılarak Sahte Hesap Oluşturulması
20 Mayıs 2024 01:32

C2 adlı bir uygulamadan benim resimlerim kullanılarak sahte bir hesap açılmış. Kullanıcı adı imge55'miş. Daha önce yaşadığım bir yerden fotoğraflarımı photoshop'layıp benim üzerimden insanlara mesaj atıyormuş. Samsun'da yaşadığımı biliyor olmalı ki o taraftaki kişilere benim güvenilirliğimi zedeleyip, ismimi yanlış işlere alet ediyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Fırat
Fırat

Merhaba, görünen o ki profil hala aktif. Öncelikle geçmiş olsun, profilin yeterince şikayet alması gerekiyor veya bazı yöntemler uygulanması lazım çünkü c2 algoritmanın ciddi açıkları var bu sayede bir çok hesabı keyfiye engellettiklerini araştırıp öğrendim. Maalesef bu tip durumlar çok fazla var c2'de, şikayette bulundum bende ve kullanan arkadaşlara iletip şikayet etmelerini sağlayacağım umarım yeterli olur. Lütfen verilerinizi paylaşırken herhangi yerde dikkatli olunuz bu şeyleri insanlara sık sık hatırlatıyorum, bir çok c2 profili bu şekilde açılıyor çünkü, kişilerin instagramlarından alınan ya da pinterest gibi sitelerden elde edilen fotoğraflar ile.

Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Connected2.me Şantaja Ve Tehdit

07 Eylül 2023 22:25