Webhelp İşe Alım Süreci Sorunu

Ayşegül
08 Şubat 2023 17:24

Webhelp ile Home office müşteri danışmanlığı için arandım. Üç kere mülakata girdim, yetmedi online sınava girdim üç kere. Tekrardan mülakata girdim bana eğitimin başlayacağı tarih verildi. O gün geldi tekrardan ses yok. Madem alım olamayacak insanları neden oyalıyorsunuz kimseyi mağdur etmemek için başka iş arayışına giremiyorum aynı nezaketi göstermediğiniz için insanlardan şikayet alıyorsunuz gerekli yönlendirmeler ve dönüşler kesinlikle sağlanmıyor insanların vaktini almaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

09 Şubat 2023 12:41 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba Ayşegül Hanım, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaptığımız görüşme sonucunda süreçlerimizi daha iyiye taşımak için çalışmalarımıza devam ettiğimizi bildirmek isteriz. İyi günler dileriz.

Yemek Kartı Yatırılmıyor, İK Ve Yönetimden Dönüş Alınamıyor

03 Ekim 2025 12:02

Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Konusunda Endişe Yaşıyorum

21 Eylül 2025 01:23

Kişisel Bilgilerimle Yapılan İşlemler Sonrası Endişe Ve Belirsizlik Yaşıyorum

02 Ekim 2025 15:53
kisisel-bilgilerimle-yapilan-islemler-sonrasi-endise-ve-belirsizlik-yasiyorum-4.jpg
kisisel-bilgilerimle-yapilan-islemler-sonrasi-endise-ve-belirsizlik-yasiyorum-3.jpg
kisisel-bilgilerimle-yapilan-islemler-sonrasi-endise-ve-belirsizlik-yasiyorum-2.jpg
kisisel-bilgilerimle-yapilan-islemler-sonrasi-endise-ve-belirsizlik-yasiyorum-1.jpg