29 Aralık 2023 20:23

Colendi MoneyPay'in hazır limit ile ödeme yapılmasına rağmen uygulama üzerinden hâlâ borç tahsili yapılması ciddi bir hata olup, kanun karşısında cezai yaptırımı olan bir tutumdur. Ayrıca ciddi yaptırımları mevcuttur. Bu hatanın giderilmesi için daha önce vermiş oldukları bilgilere dayanarak Money yetkilileri ile görüşmeme rağmen, kendilerinden aldığım cevap şu şekildedir: 'Borcunuz mevcut, bu yüklemeleriniz borcunuzdan düşülmüştür.' Eğer bu hatalarını düzeltmezlerse yasal merciler nezdinde hakkımı arama hakkım olduğunu beyan ediyorum. Ayrıca kendilerine bu aşamaya geçmeden önce yasal süreçte atılması gereken ilk adım olan durumu bilgilendirme ve beyan etme yükümlülüğümü sizin aracılığınızla gerçekleştirdiğimi bildiriyorum.

02 Ocak 2024 10:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Money Pay uygulaması üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemler ve iletmek istediğiniz talep/şikayetler için Moneypay Müşteri Hizmetleri üzerinden destek almanızı rica ederiz. Mutlu günler dileriz. Colendi Müşteri Hizmetleri

02 Ocak 2024 17:15

Kendilerine konu iletildi ve sizin düşmeniz gereken ödeme ve borç kendilerinin ekranlarından düşmemiş. Dolayısı ile konu ile alakalı muhatap taraf sizlersiniz. Sizin ödemeyi aldığınıza dair Migros Money i bilgilendirme yapma yükümlülüğünüz yerine getirilmediğini beyan ederim.

Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
04 Mart 2025 02:34
"Teşekkürler"
Esra sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2025 11:01
"Sorunum çözüldü fakat kimse beni aramadı, sorun nasıl çözüldü bilmiyorum. Teşekkürler yine de."

Ödeme Hatası Ve Gecikme Faizi Sorunu

Elmas
14 Aralık 2024 16:41
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Ödenmiş Borç İçin Haksız İcra Takibi Tehdidi

Kenan