12 Ağustos 2024 22:53

Haramidere Torium AVM'de bulunan Coffy işletmesinde kahve içmeye gittim. Kahvemi alıp masaya oturdum. Kahvemi masaya koyduktan hemen sonra sıcak kahve üzerime döküldü. Kolum ve bacağım haşlandı. Masanın kırık olmasından dolayı gerçekleşen olay sonunda masanın üzerinde olan telefonum da düştü ve kırıldı.

Daha sonra işletmenin sahibi ile görüştüm. Benim mağduriyetimin umurlarında olmadığını, polise şikayet etmem gerektiğini söylediler. Her zaman tercih ettiğim firmaya böyle vurdumduymaz insanlar yüzünden bir daha gitmeyeceğim. Genel merkezi arıyorum, ulaşılmıyor. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

13 Ağustos 2024 10:54 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Mehmet K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:08

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:25

Benimle sadece konuşuldu. Firmanızın kurumsal bir yapıda olmamasından dolayı bayilik verdiğiniz firmalar müşterilere istedikleri gibi davranıyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini ivedilikle bekliyorum. Yoksa işletmemizin sahibi olan Gökhan beyi savcılığa vereceğim. Teşekkürler

AVM'de Kahve Kazası Ve Yetersiz Yardım

31 Ocak 2025 20:06
AVM'de Kahve Kazası Ve Yetersiz Yardım
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks'ta Hayal Kırıklığı: Yanlış Hazırlanan Kahve Deneyimi

Gökçen