Coffy İptal Edilen Ürünlerin Ücretinin İade Edilmemesi

Coffy İptal Edilen Ürünlerin Ücretinin İade Edilmemesi
22 Şubat 2024 14:171.146
Lina'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Coffy den tatlı siparişi vermiştim fakat önemli bir işim çıktığından teslim alamadım."Ben geldim" butonuna da basmadım. Buna rağmen sipariş iptalini gerçekleştirmediler ve hala ücret iademi bekliyorum. Günlerdir müşteri hizmetleriyle görüşüyorum ama iptalin onaylanmadığını söylüyorlar.

22 Şubat 2024 14:55 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Sayın Lina G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 15:34

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

28 Şubat 2024 13:12

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

5 Ekim 2024 19:07

Lina
5 Ekim 2024 19:09

Teşekkürler

16 Kasım 2023 14:33807

Coffy Kadıköy'de uygulama üzerinden sipariş verdim, daha sonra bu sipariş sisteme yansımadığı için coffy çalışanları sip...

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Para İadesi Sorunu

11 Nisan 2025 18:56502

Saat 16.10'da Coffy'den bir kahve ve iki tatlıdan oluşan üç ürünlük sipariş verdim, aradan yaklaşık yarım saat geçince ş...

Coffy Uygulama Hatası Yüzünden Paramı Aldılar Fakat Ürün Alamadım

28 Temmuz 2023 15:141.098

"Şikayet ettikten sonra ilgilendiğiniz için teşekkürler. Umarım tekrar bu duruma düşürmezsiniz müşterilerinizi"

Coffy Uygulama Hatası Yüzünden Paramı Aldılar Fakat Ürün Alamadım

Coffy Parayı Alıyor Ancak Siparişimi Vermiyor

12 Temmuz 2023 16:13535

"Yaklaşık 1.5 hafta önce Coffy müşteri hizmetleri benim ile iletişime geçti ve oluşan hatadan ötürü özür dileyip paramı geri göndereceklerini söylediler ve yaşattıkları mahcubiyetten dolayı 1 adet bedava kahve hakkı tanımladılar. Bu sabahta 48 TL iadesi hesabıma geldi. Sorunuma çözüm buldukları için teşekkür ederim. Hatalarını güzel bir şekilde telafi ettiler."

Yanlış Şubeye Gönderilen Sipariş İçin İade Talebim Reddedildi

26 Nisan 2025 15:58561

"Şikayetim çözüldüğü için teşekkür ederim"

Yanlış Şubeye Gönderilen Sipariş İçin İade Talebim Reddedildi

Tümünü Gör
Gazino Coffy Şubesi Hijyen Yok

Gazino CoffyŞubesi Hijyen Yok

Tayfur
Yemek Sepeti Ve Coffy Hüsranı!

Yemek Sepeti VeCoffy Hüsranı!

Dilek
Coffy Kötü Hizmet, Hijyensiz İşletme

Coffy KötüHizmet, Hijyensiz İşletme

Hasan
Coffy Şenlik Cookie Taş Gibi!

Coffy ŞenlikCookie Taş Gibi!

Seda
Coffy Bakırköy Şubesinde Temizlik Skandalı