Coca-Cola Cola Daha Daha Çekilişi Hediyeden Yüksek Vergi İstenmesi

13 Aralık 2023 16:31

Merhaba, 'Cola Daha Daha' uygulamasından Coca-Cola ürünü alarak kapaktaki kodu uygulamaya yüklemek koşuluyla çekilişe dahil oldum. 28/11/2023 tarihinde Noter ve Milli Piyango İdaresi gözetiminde gerçekleşen çekiliş ile 100 bin lira değerinde 'Param Coca-Cola' hediye kartı kazandım. Kazandığımı gazete ilanında görünce çok mutlu oldum; ancak mutluluğum kısa sürdü, çünkü elime ulaşan belgede bu ödülü alabilmem için 15 bin küsur lira vergi yatırdıktan sonra hediye kartımın elime ulaşacağı belirtilmiş. Coca-Cola firması yetkililerinden bu yüksek vergiyi üstlenmelerini rica ediyorum, çünkü meblağ yüksek olduğu için hâlâ bu tutarı denkleştiremedim. 19/12 tarihine kadar evraklarımı teslim etmezsem hakkım yedek talihliye geçecek. İlgili konu hakkında yetkililerden yardımcı olmalarını talep ediyorum.

13 Aralık 2023 17:28 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

15 Aralık 2023 14:22

Merhaba, Hala bir dönüş olmadı?

Dogukan
Dogukan

Bu işte bir iş var. O verginin yüzde 20 olması gerekiyor. Eksik vergi ödeyeceğiniz için düzeltme talep edin. ABD de ise büyük ödüllerin nerede ise yarısını vergi adı altında kesiliyor. Biz yine iyiyiz malum az "gelir vergisi" ödüyoruz. Bir de benim anlamadığım siz Porsche çıkınca ne yapacaksınız. 4 milyonluk aracın En az 800.000 TL vergisi çıkıyor. Haberlere konu oluyor. Bir konuda haklısınız sizin gibi, kampanya detaylarını okuyamayanlar için reklamlarda bu bilgi daha büyük puntolu paylaşılmalı.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 10:18

Teknik Sorun Nedeniyle Kullanılamayan Hediye Kuponları Hakkında Şikayet

22 Eylül 2025 22:27
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Kazanılan Hediyeler 41 Gündür Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alınamıyor

11 Eylül 2025 10:42