Umut sonuçtan hiç memnun değil

Club Resort Atlantis Personel Çok Kaba Ve Eğitimsiz

07 Haziran 2024 15:15

Bu tesise 25-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında dördüncü kez ailemle gitmekten gurur duyuyorum. Gerek tesisin konumu gerekse çocuklar için çok uygun oluşu beni ve eşimi hep bu bölgeye çekmiştir. Ancak otel çalışanları, özellikle yemek bölümündeki çalışanların kaba, nezaketsiz ve iyi yetiştirilmediği o kadar ortaya çıktı ki hala yaşadıklarımıza inanamıyorum. Yemek bölümünde yemek beklerken yemeğin birden bitmesi ve devamının olmadığı söylenmesi, yine yemek sırasında iken sıcak olanı bekleyebilirim dediğimde 'Bu şefimize özel, bunu alamazsınız' denilmesi, oturmak için sandalye çektiğimde 'Çekemezsiniz' denilmesi ve 'Öyleyse siz getirin' dediğimde ise oflayıp puflamaları, siz daha iyi anladınız sanırım. Ha unutmadan, çayları demleyen orta yaşlı arkadaşın 'Evinizdeki gibi olmaz, bunu böyle içeceksiniz' gibi kabalıklarını mı hangisini anlatacağımı şaşırdım açıkçası. Lakin otelin en iyi çalışan bölümlerinden biri, belki de ilki, resepsiyon ve oraya liderlik yapan A** Hanım. Bu hanımefendi olmasa belki çoktan otel ile davalık olabilirdik. Gerek ses tonu gerek ailesinden gelen nezaketi ve kendini gerçekten donanımlı yetiştirmesi bizi orada tuttu ve tatilimizin kötü geçmesini engelledi. A** Bey ise sanırım personel müdürü. Eşimin haklı serzenişine kulak kabartıp onunla konuşmuş, küçük de olsa bize yapılan büyük saygısızlığı unutmamız için harekete geçti. Umarım bir idareci olarak ve eğitime yıllarını vermiş bir vatandaş olarak umut ediyorum ki otel çalışanlarına, özellikle yemek bölümündeki pervasız arkadaşlara iyi bir nezaket eğitimi verirler ki bundan sonra A** Hanım'a ya da Ali Bey'e çok iş düşmez, onlar da bu kadar yozlaşmış problemleri çözmek için zamanlarını harcamak yerine kendi işlerine yoğunlaşırlar.

24 Haziran 2024 14:49 (Şikayetten 16 gün sonra)

07 Eylül 2024 23:04

Wome Deluxe Hotel Oteldeki Hizmetten Memnun Kalmadım

25 Eylül 2023 15:54
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Senza The Inn Resort Hotel Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Yemekler: Hayal Kırıklığı Yaşadık

29 Ağustos 2024 16:33