Ersin sonuçtan çok memnun

CK Boğaziçi Elektrik Aboneliği Devri Çilesi

07 Kasım 2024 14:52
Ersin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu hızlıca çözümleyen tüm çalışanlara teşekkürler.”

07.11.2024 tarihinde, sözleşme hesap no: 6663072400 olan babamların oturduğu evin elektriği, faturası rahmetli olan babaannemin üzerine olduğu için kesildi. Babaannemin vefatından sonra faturalarımız otomatik talimat ile günü gününe ödenmiştir. Şu anda babam şehir dışında, ölüm kağıdı şehir dışında olan amcamda ve elektriği kesik olan dairede 72 yaşındaki annem tek başına oturmakta. Müşteri hizmetlerini aradığımda aboneliği kendi üzerime ya da babamın üzerine alabilmek için benden babaanneme ait ölüm kağıdı, veraset ilamı, kira sözleşmesi, DASK isteniyor. Biz hatalıyız, babaannem öldükten sonra aboneliği üzerimize alamadığımız için bunu kabul ediyorum ancak herhangi bir borcu olmayan aboneliği üzerimize almak bu kadar zor olmamalı. Faturaları otomatik talimat ile günü gününe ödeyen ve hiç aksatmayan biri olarak gerçekten çok teşekkür ederim. Tüm bu saçmalıklar için.

07 Kasım 2024 16:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

07 Kasım 2024 20:20

Hızlı ve çözüm odaklı dönüşünüz için teşekkürler. Sorunum çözüldü. Teşekkürler.

08 Kasım 2024 16:37

Sorunu hızlıca çözümleyen tüm çalışanlara teşekkürler.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Abonelik Sonlandırılıp Elektriğim Kesildi

17 Temmuz 2025 14:25

14 Şubat 2025 21:09
Haksız Elektrik Kesintileri Ve Cezalar: Annemin Mağduriyeti
Haksız Elektrik Kesintileri Ve Cezalar: Annemin Mağduriyeti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Ck Boğaziçi Elektrikte Abonelik Devri Alamıyorum

09 Aralık 2023 15:31