Boğaziçi Elektrik'ten 'usulsüz Kullanım Bildirimi' Hatası

17 Temmuz 2024 09:532.703

Merhaba
Son döneme ait 2 elektrik faturasıyla birlikte 2 adet "usulsüz kullanım bildirimi" başlığı ile adrese bildirim fişi bırakılmış. Faturaların biri babam diğeri ise annem adına yaklaşık 30 senedir kayıtlıdır ve aktiftir. Bu bildirim niye yapıldı hiçbir detaylı açıklama yok. Şirketiniz tarafından bu hatanın düzeltilerek tarafıma bilgi verilmesi talep ediyorum

17 Temmuz 2024 09:58 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

17 Temmuz 2024 11:26

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

CK Boğaziçi Elektrik Usulsüz Kullandım Bildirimi

12 Temmuz 2024 19:323.070

"Sorunumuza çözüm bulundu. Teşekkürler."

CK Boğaziçi Elektrik Ck Bilgim Ve Rızam Dışında Abonelik Yapmış

28 Temmuz 2023 16:0926.388

"Teşekkürler"

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar