Şilan sonuçtan hiç memnun değil

City's İstanbul Pandora Müşteri Mağduriyeti

23 Ağustos 2024 15:57

26.11.2023 tarihinde Pandora City's İstanbul mağazasından satın alınan Snake Chain Sterling 1 (599365C00-18) 1 adet bilekliğimin klipsinde açma kapama problemi olduğu için 26.07.2024 tarihinde City's Kozyatağı-İstanbul şubenize uğradım. Satış görevlisi ürünü inceleyerek bir problem olduğundan bahsetti ve pense ile açma kapama bölümüne müdahale ederek düzeltmeye çalıştı. O gün yanımda fatura olmadığı ve mağaza sistemlerinde ürünün satışına ilişkin kayıt tutulmadığı / fatura gönderilmediği için ürünü incelemeye veremedim. Fakat ürüne yapılan pense müdahalesi klips kenarlarındaki vidalarda açılma oldu ve açma kapamada iyice bollaşma oluştuğu ve bu hali ile kullanmak istemediğim için 27.07.2024 tarihinde ürünün faturası ile birlikte getirerek incelemeye gönderilmesini talep ettim.

Hazırlanan tutanakta da müdahale sonrası ürünün daha kötü bir hale geldiği belirtilmiştir. Yapılan müdahaleyi o günkü kamera kayıtlarından inceleyebilirsiniz.

04.08.2024 tarihinde mağaza görevlilerinin daha önce aranıp üründe değişimin kabul edilmediği onarım yapıldığı bilgisi üzerine mağazaya gittiğimde herhangi bir müdahale yapılmadan aynen ürünün tekrar tarafıma iletildiğini gördük. İlgili satış görevlisi arkadaşlar da sorunun devam ettiğine şahitlik ettiler, tekrar incelemeye gönderilmesi yönünde süreç başlatıldı.

15.08.2024 tarihinde hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmadığı için aradığımda ürünün inceleme sonucunun tekrar olumsuz olduğu ve tarafıma aynen iade edileceğini öğrendim. Bırakın değişimi, onarımı bile yapılmamış olarak tarafıma ürünü geri vermeye çalıştılar.

Konu ile ilgili kendilerine mail atarak süreci çözümlemek için oldukça uğraştım fakat garanti süresi devam etmesine rağmen asla onarım / değişim sürecine yanaşmıyorlar. (Konu ile ilgili mail dökümünü ekte paylaşıyorum) Halihazırda yaşadığım açma kapama sorununa ilave yanlış müdahale sonucu daha kötü bir halde olan ürünün neden onarılmadığını ya da değişmediğini anlayabilmiş değilim ve bunun tüketiciyi oldukça mağdur eden bir tutum olduğunu düşünüyorum.

Ürün hala Pandora incelemesinde olduğu için görselini paylaşamıyorum.

26 Kasım 2023 15:22
Forum İstanbul AVM Pandora Hatalı Ütün Satıyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mağazasında Değişim Sözü Verilip Sonradan Reddedilmesiyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

13 Ekim 2025 21:31
Azime sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 21:29
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 00:13
Mall Of İstanbul Pandora Bileklik Sıkıyor Değişim Yapılmıyor.