26 Kasım 2023 15:22

Pandora markasından eşim, bana 06.11.2023 tarihinde bir bileklik ve yanında 3 adet charm almıştı. Charmları beğenmediğim ve bileklikte deformeler gördüğüm için ürünü kullanmadım. Yoğun çalıştığım için, ilk fırsatta olan 11.11.2023 tarihinde Pandora mağazasına ürünleri götürdüm. Deforme olan bileklik ve beğenmediğim charmların değişimini istedim. Forum İstanbul'daki mağaza görevlisi M****** Bey, üründe kararmalar olduğunu ve garantiye gönderilmesi gerektiğini söyledi. Ben de ürünü kullanmadığımı ve hatalı ürün satıldığını ifade ettim. Ürünün garanti süreci tamamlandıktan sonra charmların değiştirilebileceğini öğrendim ve bilekliği mağazada bırakıp, charmları yanıma alarak ayrıldım. Bugün, 25.11.2023 tarihinde ürünümü almaya gittiğimde, bilekliğe garanti tarafından onay verilmediğini ve değiştirilmediğini öğrendim. Kullanmadığım hatalı ürünü kabul etmek zorunda olmadığımı belirtmek istiyorum. Mağaza çalışanı B**** Hanım, müşterilere saygısızca davranarak sesini yükseltti ve herhangi bir sıfatlandırmayla anılmayı hak etti. Şikayet etmem için beni yönlendirdi. Değişim süresi geçtiği için charmlar da değiştirilmedi. M****** Bey, garanti sürecinden sonra değişim yapılacağını söylediğini inkar etti. Kendilerine yüksek bir meblağ ödeyerek hatalı ürün satın aldık ve suçlu duruma düştük. Mağaza çalışanının tek tavsiyesi şikayet etmemiz yönündeydi. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 12:51
Forum İstanbul AVM Garanti Kapsamı Var Ama Hiçbir Şey Dahil Değil.
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mağazasında Değişim Sözü Verilip Sonradan Reddedilmesiyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

13 Ekim 2025 21:31

18 Ağustos 2024 20:09
Azime sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 21:29