İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Genel Merkezden Ayıplı Ürün

İsmail
04 Nisan 2024 13:09

29 Temmuz 2023 tarihinde Denizli C******** Citroën bayisinden C4-X almak için girişimde bulunup ön anlaşma yaptık ve bize aracın gemide olduğu, 15 gün içinde teslim edileceği söylendi. Aradan 15 gün gibi bir süre geçtikten sonra bayiye gittiğimizde, bize aracın limanda beklediğini, bu sürece müdahale edemeyeceklerini ve Citroën genel merkezi ile görüşebileceğimizi söylediler. Citroën genel merkezini aradığımızda, aracın yazılım güncellemesi için bekletildiğini söylediler. Ara ara tekrar aramamıza rağmen, her defasında güncelleme için bekletildiklerini söylediler ve siparişi iptal etmek istediğimizi belirtince, bir gün sonra Eylül 2023 sonunda aracın bayiye geldiğini söyleyerek bizi aradılar ve aracı teslim aldık. Ancak aracı bir hafta kadar kullandıktan sonra, navigasyonun Türkçe ayarlanmasına rağmen sesli yönlendirmenin Türkçe olmadığını fark edip bayiye gittik. Bayi bize yazılım güncellemesi gerektiğini bildirdi. Bizi iki ay boyunca genel merkezin yazılım güncellemesi için neden beklettiğini anlamıyoruz. Bayiden güncelleme gerektiği ile ilgili evrak alıp, güncelleme geldiğinde bizi arayacaklarını söylediler ve beklemeye başladık. Bayiye her sorduğumuzda, onlarla ilgili bir sorun olmadığını, genel merkez ile görüşmemiz gerektiği söylendi. Ara ara genel merkezi en az dört-beş defa aramamıza rağmen, hala bu tarihe kadar (04.04.2024) yazılım güncellemesi ile ilgili bir işlem yapılmadı. En son tekrar aradığımızda da kesin bir tarih veremeyeceklerini söylediler. Aracın siparişi neredeyse bir yılı tamamlayacak fakat hala çözüm üretilmedi. Bu nedenle Citroën Genel Merkez'den şikayetçiyim; ayıplı ürün sattılar.

Citroen C4x Eksik Donanım, Ekran Kararma, Şerit Takip Sorunu

21 Kasım 2023 11:34
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4: Bitmeyen Multimedya Sorunları Ve Beklenen Parça

Fikret
25 Şubat 2025 02:34

Uzayan Tamir Süresi Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

Sevgi
25 Ağustos 2025 11:11
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
13 Ağustos 2024 19:38