Mustafahan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Gaziantep Bayisi Adım Otomotiv'de İlgisizlik Ve Alaycı Tavırlar!

25 Temmuz 2024 16:48

Citroen Gaziantep Bayisi Adım Otomotiv’ in servisinden şikayetçiyim. Citroen C-elysee 2023 model 1.5 bluehdi Feel donanım garantisi devam eden aracımı, motorundan garip bir ses gelme sebebi ile servise götürdüm. İlk olarak 17.07.2024 tarihinde olan randevuya gittim, sorunları söyledim arabayı park ettim. Sabah bıraktığım arabaya akşam bakmaya gittim ve hala aynı yerinde duruyor. Yerinden bile kıpırdamamıştı. Motordan gelen ses için de her arabadan geldiğini ve normal olduğunu bunun volan arızası olduğunu söyleyip gülüp eğlenip alay ederek geri gönderdiler. Citroenin Türkiye distribütörüne bu olayı şikayet ettim onların da umurumda olmadı, servisin beni arayacağı söylenildi ama servis beni aramadı. Bugün 25.07.2024 tarihine kendim randevu oluşturup tekrar gittiğimde bir usta volan sesi olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi fakat saat 15.00 da gelen sözde garanti uzmanı A*** isimli şahıs yine bu sesin normal olduğunu ve her arabada olduğunu söyledi. Aynı araç tesadüfen benim arabamın arkasında duruyordu. Onu çalıştırıp bakalım onda da varsa tamam dedim çalıştırdık ve öyle bir ses gelmiyordu. A*** isimli sözde garanti uzmanı şahıs ben bu ses normal diyorsam normaldir, değişmem diyorsam değişmeyecek dedi.
Tekrardan söylüyorum bu araç garantili ve sıfır satılırken bu ses yoktu. Çevremde bu araca sahip olan ve serviste olan araçlarda da bu ses yok. Ben bu sesten rahatsız oluyorum ve volantın değişmesini istiyorum. Sürekli bu normal normal deyip gönderilmekten, servisin ilgisizliği ve bilgisizliğinden bıktım usandım.

profile profile

Muhammed
Muhammed

Araçtaki problemi çözebildiniz mi aynı durum benim aracımda da var problem olur mu yaptırmak gerekiyor mu

Onur
Onur

Aynı ses benim arabamdan geliyor özel servise götürdüm volanttan geliyor ama bir şey olmaz değiştirsen yine aynı sesi yapma ihtimali yüksek dediler

Samet
Samet

Merhabalar aynı arıza bende de var sorun neymiş

Mustafahan

Volan arızası diyorlar ama değişim yapmıyorlar

Hilmi sonuçtan memnun değil

Citroen Berlingo'da Bitmeyen Teknik Sorunlar ve Servis Mağduriyeti

Hilmi
24 Ağustos 2025 17:08

Şehmuz
22 Nisan 2024 12:37
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
26 Eylül 2024 14:47