Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Çınar Sürücü Kursu Yalova Çınar Kursunda Huzursuz Eğitim Ve Psikolojik Baskı

23 Mart 2024 15:50

Yalova Çınar Sürücü Kursunda bir hoca ile çalıştım, ismi C****. Kadın ben eğitimdeyken son ses müzik açıp story atma derdindeydi sağ olsun. Ayrıca en ufak hatamda bana psikolojik baskı yaptı durdu. Resmen seve seve gideceğim derse söve söve gittim onun yüzünden. Kimsenin ekmeğine mani olmamak için kursa bildirmedim ama hakkımı helal etmiyorum. Komisyonla sınava girdim, suratlar beş karış, söylene söylene bir hal oldular. Bütün sakinliğimi ve özgüvenimi kaybettirdiler sınav sırasında. Resmen bitse de eve gitsek modundalardı. Hakkım hepsine helal değil. İkinci giriş için de iki saatlik eğitime 1950 lira taktılar. Aldığınız para helal değil, yazıklar olsun. Sözde Yalova'nın en iyi kursuyuz diye geçiniyorsunuz. Hakkım yakanızı bırakmasın. Kimse de güvenip bu kursa yazılmasın. Size dost tavsiyesidir.

Yorumlar (8)

İlknur
İlknur

Çok şaşırdım bahsettiğiniz hoca ile çalıştım 1 hafta bana hayatımda atamadığım adimi attırdı ve ehliyetimi kendisi sayesinde aldım ki;story çekme müzik açma derdinde olan bir insansa o kadar rahatsa sizinle iken sizde rahat rahat hocam adapte olamıyorum veya bu şekilde çalışamıyorum diyebilirdiniz madem hoca o kadar rahatmiş. Ben kendisi sayesinde ehliyet aldım çok da keyifle çalıştım ki kendisi bana o kadar uyum sağladı ki hayatim boyunca dua edeceğim ender kişilerdendir çok şanslıymışsınız aslında c... Hocadan ders alabilmek ayricaliktir. Ben kendimden sonra kime tavsiye ettiysem aynı sonuçları aldık. Bu şekilde zan altında bırakılması buradan tesadüfen görmem çok şaşırttı beni. C... Hanim gayet naif ve yardımseverdir ki benim özel durumum vardı kendisi bana benden çok inandı inanın tekrar deneyin asla pişman olmazsınız bir yanlış anlaşılma olmuştur aranızda gibi geldi.

Zekiye

Söylediğiniz özelliklerle alakası yok bahsettiğiniz hocanın. Ayrıca kaç yaşında kadın öğrenmemiş mi bu zamana kadar nasıl eğitim vermesi gerektiğini, ben saygımdan bir şey demedim terbiyesizlik gibi olmasın diye ama kendime yazık etmişim. Canan hocayı burda allayıp pullamanız hiç inandırıcı değil hanımefendi. Muhtemelen planlanmış bir yorum bu. :)

Berat
Berat

Aynı hocayla bende çalıştım kendisi görüp görebileceğiniz en iyi hoca kendisi cana yakın ve naif bir insan onun sayesinde sınavı tekte geçtim kendisine ne kadar teşekkür etsem az benim sınavımda da komisyonun yüzü beş karıştı ama sınavı geçtim bence kişinin kendisi alakalı o yüzden suçu başkalarına atmaktansa birazda kendine bakmalı bence insan...

Zekiye

Canan hocanın savunucuları>Sokrates'in savunması. :) Yapmayın arkadaşlar, komik oluyor. Hemen karşı atağa ne diye geçiyorsunuz hür irademle şurada iki kelam ediyorum. Tamam Berat sen çok zekisin geçmişsin helal sana. TOFAŞ'ta son ses müzik de açar gezersin sen :)

Elif
Elif

Aynı kurs ve hocadan bende eğitim aldım. C... Hocam kendisi çok sevecen, cana yakın, konuşkan, en ince ayrıntısına kadar tekrar tekrar anlatan biri hatalarım olduğunda bir kere bile terslediğine yüzünün asıldığına şahit olmadım sürekli motive eden konuşmalar yaptı hocamdan Allah razı olsun. Sizde keşke müzikten rahatsız olduğunuzu sınavdan kalmadan önce dersteyken belirtseydiniz.

Zekiye

Canan hoca niçin herkese bot yorum attırmış böyle yahu :)

Elis
Elis

Bahsettiğiniz kişiyle bende bir eğitim sürecinden geçtim. Kendisi aşırı sıcak kanlı cana yakın bir eğitim hocası kendisiyle çalışmak aşırı keyifli ve verimliydi çünkü arabaya ilk bindiğimde frenin bile yerini bilmezken dün girdiğim direksiyon sınavını tekte geçtim. Müzik açması sizi rahatsız etmiş olabilir bunu kendisine söyleseydiniz emin olun açmazdı. Derslere söve söve gitmek yerine hocanizida değiştirebilirdiniz suçu tamamen hocanıza atamazsınız kamerayı veya müziği açtığında rahatsızlığınızı dile getirseydiniz Çünkü bu yorumu atarak bir çok kişinin ekmeğiyle oynuyorsunuz. Sizin adınızada kotu olmuş ama keşke bastan söve söve gitmek yerine hocanıza rahatsızlığınızı dile getirseydiniz veya hocanızı değiştirseydiniz iyi günler

Zekiye

Ben ekmeğiyle oynamak istesem kursa şikayet ederdim zaten ilk etapta. Ayrıca savunayım derken bu kadar ütopik övgüler yağdırmanız gülünç. Siz beğenmişsinizdir olabilir saygı duyarım, ben de şikayetlerimi dile getirmişsem siz de saygı duymak durumundasınız.

Sennur sonuçtan hiç memnun değil

Sürücü Kursundan Haksız Borç Talebi Ve Yanıltıcı İletişim

23 Temmuz 2025 18:12