Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Çınar Kuyumculuk (Bahçelievler) Eksik Ücretten Altın Bozma

Çınar Kuyumculuk (Bahçelievler) Eksik Ücretten Altın Bozma
08 Aralık 2024 17:00

Çınar kuyumculuk ( Bahçelievler) ;
Kuyumcuyu aradım kesme altının gramını kaçtan alırsınız diye sordum bana 3015'ten alırım abla dedi bende altınlarımı aldım götürdüm hesapladı sonrasında paramı hesabıma attı.
Meğer adam 3015'ten değil de 2999'dan bozmuş benim altınımı. Ben hiç hesaplama gereği bile duymadım orada keşke hesaplasaydım. Bir 8 gram kadarında arkadaşım alacaktı benden o altından adam tartıp ayırdı içinden. Arkadaşımınkini de 3015'ten hesapladı. Ben hesabı fark ettiğim de aradım. Siz bana 3015'ten alırım gramını dediniz dedim. Neden 2999'dan almışsınız dedim. Yok senin altının 995'lik 3015'ten hesaplayamazdı yok bilmem senin altının o kadar etmez.
Bunu bana orada söylesene deki 2999'dan alıyorum bende bileyim ona göre bozmam belki. Hadi benim altınım o kadar etmiyor arkadaşıma vereceğimi neden 3015'ten hesapladın yalancı pislik. Düpedüz yanıltma yaptılar 2 kuruş kazanacaklar diye bana yalan söylediler beni dolan dırdı. Zehir zik kim olsun başkada bir şey demiyorum. Paramın birazını kredime yatırdım hemen yoksa gider altınımı geri alırdım. Maalesef gidip alamadım. Hakkımı helal etmiyorum.

Bilecik Sünnetçi Mücevherat Yanılttı

21 Ocak 2025 16:41

Güvennur Kuyumculuk Yaşadığım Mağduriyet

11 Haziran 2025 11:20
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Şirinevler'deki Çoruh Kuyumcusu Şikayeti

10 Aralık 2024 10:28