Derya sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Çiğdem Olgun Güzellik Merkezi Döşemealtı Şubesinin Tutum Ve Davranışı

18 Kasım 2023 10:49

Antalya Döşeme altında açılan Çiğdem Olgun güzellik merkezine arkadaşlarımın gidiyor diye kaydoldum. Vakum diye bir cihaz var yürüyüş bandının saunası diyebiliriz. 24 seans satın aldım 4 kez gitti ve ayağımda topuk dikeni oluştu gidemedim. Gidip gitmemenizde çok umurlarında değil. 3 ay sonra ayağım düzelmeye başladı ben tekrar gittim tekrar ağrı başlayınca cihazın zarar verdiğini anladım. Param yanmasın diye (1800 TL) paketimi sağlığıma uygun bir şeyle değiştirmek istedim. O kadar fazla zorluk çıkardılar ki, her neyse bir şekilde adaletli davranmadan hak kaybına uğratarak roll ve Heykel slim diye bir şeye çevirdiler. Sırf param yanmasın diye gittim. Heykel slim diye 20 dakika bir işlem yapıldı sonra 20 dakika roll diye bir işlem yapılacaktı ki, acısına 3 dakika dayanamadım bırakın dedim yaptıkları yerler morarıyor hemen. Çıktım seanstan dedim ki ben bunun acısına dayanamıyorum ilk yaptığınız işlemenin seansı artırılsın çalışanlar tamam dedi ben çıktım. Tam arabama bindim arandım ve arkadan işletme sahibi hanımın bağırmalarıyla birlikte seansımın değiştirilemeyeceğini aktardılar. İşte o zaman bu işletmenin amacının hizmetin çok dışında olduğunu anladım ve acilen paramın iade edilmesini istedim. Telefonda arkadan bağırmalar çirkin olduğundan dolayı süreci yazışmayla yürüttüm. Acilen paramın iade edilmesini ve hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirttim. Bilin bakalım ne oldu dilenciye ara verir gibi 450 TL tutarında içeride paramın olduğu söylendi. Peki ben ne yaptım hemen hesabıma 1000 TL'nin yatmasını ve elimde neyin kaç para olduğunu belgeleyen sürekli paylaştığını dökümanların olduğunu ilettim. 5 dakika sonra param geri yattı. Peki bunu neden yazıyorum ey asansörde karşılaştığım parasını sırf kurtarmak için gelen kadın arkadaşlarım hakkınızı arayın. Mutsuz beklediğiniz hizmeti alamadığınız işletmelerin altında ezilmeyin. Bu işletmeler biz Varsak varlığını sürdürür unutmayın. Beklenen şey adil ve çözüm odaklı yaklaşmalarıdır.

Yıldız
Yıldız

Ben böyle saygısız bir yere gitmedim zaten hiç hijyenik değil ter li şeylerin üzerindesiniz ses zaten çok yüksek ayrıca cihazı çalışmıyor çalışmıyor dediğimizde evet doğrusunuz özür dilerim bu cihazın böyle olmaması gerekiyor dedi aksama siz sorunlusunuz para iadesi yapalım dediler ve qy sonu beklememizi söylediler biz bekliyemecegimizi söyledik zorla aldık bizi hiçbir şekilde dinlemiyorlar bir de hakaret etmişsiniz diyor söyleyin diyorum ne dedim diye WhatsApp'dan yazarım diye saçmalıyorlar erkek bu arada bunu yapan akli olan gitmesin çok hijyensiz ve cihazı çalışmadığını söylediğiniz an ki çalışmayan cohazda nasıl tedavi olunacak bilemiyorum para iadesi yapıyorlar yuz lira fazla verin hijyenik yere gidin çok kotuuu

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Güzellik Merkezi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

18 Şubat 2025 12:14

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Alanya Şube Şikayeti

13 Kasım 2024 13:44
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Her Şey Lafta Parayı Alıncaya Kadar

14 Ağustos 2023 13:09