Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek Ünaldı Abiye Sorunu

Çiçek Ünaldı Abiye Sorunu
30 Aralık 2024 16:20

Yazın başından iki tane abiye aldım Çiçek Ünaldı mağazasından bir defa giyemedik 10 bin tl ödedim aldığınız para helal değil! Ellerimle tek tek zımbaları söktüm bir dünya uğraştım, yine de abiyeyi adam edemedik. Dikişler çok kötü ben de görmeden alıyorum sonuçta. Ek yapılmış etekleri aşırı kabarık kesinlikle yakışmıyor iade de edemedim hakkımı helal etmiyorum kesinlikle terzim söktü abiyenin her yerine ek yapılmış, Yazın başından iki tane abiye aldım Çiçek Ünaldı mağazasından ek yapılmış etekleri aşırı kabarık kesinlikle yakışmıyor iade de edemedim hakkımı helal etmiyorum kesinlikle terzim söktü abiyenin her yerine ek yapılmış.

Çiçek
Çiçek

Öncelikle merhabalar; sizin yazdıklarınız zaten, sizin yaptıklarınızı ele veriyor. Yaz başında aldığınız abiyeler bu kadar kötü olup kış ayının son ayında iftiralar atıp, terzilere de verip abiyeyi bozdurup, bozdurup böyle iftiralarla gelmeniz elinize bir şey veremez. Çok şükür bizim milyonlarca müşterimiz var ve ürünlerimiz şu an Türkiye'nin her yerinde.

Ayşenur
Ayşenur

Abiyede giyildiğinde içinden bir şeyler batıyor. Aşırı kabarık hiç kimseye yakışmıyor söktük her yeri ek yapılmış! Bütün abiyelere ek yaptığınızı kendiniz söylemediniz mi? Bu arada sökmeden hiç anlamamıştım ek olduğunu müthiş gizlemişsiniz ekleri acaba diğer alışveriş yapanlar görse hoşuna mı gidecek bu durum. Biz 2 metre kuyruklu kınalık dikiyoruz bir yerinde ek yok. Siz ne yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz defolu ürün sattığınız videolarda da görünüyor. Malınızın arkasında dursaydınız. Diktiğiniz ürünlerle gidip yakın zamanda şikayet edeceğim o zaman kim haklı kim haksız göreceğiz

12 Mart 2025 12:56

Hennin Abiye Aldım Taşları Komple Döküldü