Özkan sonuçtan çok memnun

Chery'den Aldatıcı Kampanyalar Ve Eksik Hediyeler

22 Eylül 2024 13:11
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Chery Türkiye aradı, pesinden Tan Oto aradı, en son aracı aldığım Hüseyin bey aradı ve sorunu çözmek için ellerinden geleni yaptılar. Teşekkürler sorun çözüldü”

Chery Türkiye 2023 Eylül 18 inde Chery tiggo 8 ex araç aldım. O zaman direk liste fiyatı ne işe herhangi bir indirim ya da kredi olmadan veriliyordu. Sonradan kampanyalar ile hem indirim, hem de kredi olanağı sağlandı. Üstelik bu müşterilere kamp sandalyesi, termos, kırmızı kutu içerisinde çeşitli hediyeler verildi. Anladığım kadarıyla Chery her araç müşterisine bunları yolladı, ancak bayiler istediğine verdi, istendiğine vermedi. Bizden hem yüksek ücret alıp, hem de ufak bir hediyeyi vermemek anlaşılır gibi değil. Bu konuda cevap bekliyorum. Saygılarımla.

22 Eylül 2024 12:43

23 Eylül 2024 10:53 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Özkan Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

27 Eylül 2024 13:55

27 Eylül 2024 13:56

Merhaba, Özkan Ö. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Pulat
Pulat

Merhaba Özkan bey, termos, kamp sandalyesi gibi hediye ürünler aldınız mı acaba?

Uğur sonuçtan çok memnun

Hediye Kutusu Eksikliği: Bayiler Arası Eşitsizlik

Uğur
07 Ekim 2024 20:56
Hayri sonuçtan çok memnun

Hayri
28 Şubat 2025 22:41
"Chery Türkiye ve Tan Oto Chery bayi ilgileri için teşekkürler"
Tanju sonuçtan çok memnun

Tanju
08 Nisan 2025 10:59
"Şikayet yazıldıktan yarım saat sonra aradılar ilgilendiler ve sorununu giderdiler. Teşekkürler Chery Türkiye ❤️"